[]

Bmw 3.16'yı nasıl bilirsiniz ?

2014 model için soruyorum. Yakıtı dizel almadığıma pişman eder mi ? İkinci elde fazla değer kaybeder mi 2-3 sene sonra ? Benzer fiyata daha iyi bi alternatif var mı ? Arkadan çekişli olması acemilik yaşatır mı sert kullanımda ? Kaskosu tahmini ne kadar tutar ? Bakımları golf'e gore çok fazla mıdır ? Hayvani kredi çekip almayı duşunduğum için soruyorum. Saygılar.




 
ikinci elde bmw'e öyle uçuk değer kaybetmiyor, 10-12 yıllık bmw'ler bile 0 sıradan hatchback fiyatına satılıyor yani. bakımları arkadaşlarımdan bildiğim kadarıyla ortanın üstü, ki zaten doğal olarak normal bu. geri kalan sorular için bilmediğim için konusmuyorum.

hayvani kredi çekip almanı tavsiye etmem çünkü sadece arabayı almıyorsun yanında tonla masrafla geliyor bu. klasik cahil türk cesaretiyle alıp sonra ağlama derim ama senin bileceğin iş beni ilgilendirmez tabii.

edit: uzmanlara göre yılda minimum 15.000 kilometre yapmıyorsan dizel almaya gerek yokmuş çünkü kendini amorti etmiyormus o fiyat farkını vermene.
  • fransizkalanadam  (01.03.15 16:05:57 ~ 16:06:59) 
valla önümüzdeki seçimlerin akıbeti belli değil, herkes olası bir krizden bahsediyor. bu dönemde borca girip araba alma derim.

3.16 100 km'de 8.5 litre falan yakar (şehiriçi)

arkadan itişle acemiliğin bir ilgisi yok

kaskonun kaç para tutacağı sana bağlı. 1000 civarı tutar bence.

periyodik bakımları golfe göre çok çok uçuk değildir.


ben senin yerinde olsam aynı paraya makyajlı 1.16 d alırım. hatchback araba beğenmiyorsan vw cc alırım. 3.16'dan kat be kat daha güzel bir araba.
  • drystedb efficacious  (01.03.15 16:08:18) 
İkinci elde çok ağır değer kaybı yaşamazsın. BMW'nin her modelinde bakım masrafı yüksek. Yakıt konusunda agresif kullanım pişman edebilir ama 3.16 zaten agresif kullanacak adamın almaması gereken bir model. Hayvani kredi çekerek sıfır Alman arabası hiçbir koşulda alma zaten.


  • arnold schwarzeneger  (01.03.15 16:10:11) 
Full depoyla full gazda en kötü 400 km gidersin.

Hayır. Euronun gidişatına da bağlı.

320i diyebilirim. Hatchback seviyorsan daha güçlü versiyonu 118i derim.

Arkadan çekişli araç kullanmadıysan biraz bocalatabilir ama zevkine varacaksın.

Benim 118i aldığımda 2500 tl civarı tutmuştu yanlış hatırlamıyorsam.

Bakım aralıkları 10.000 km'de bir. Bakım aralıklarını kısalttılar

Ekleme : Yazılım ile 200 beygire kadar çıkıyor araç.
  • false pretension  (01.03.15 17:03:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.