[]

bisiklet kaskı seçimi

şehir bisikletimi kullanırken takacağım bisiklet kaskı alıcam ancak bunun hangisi daha iyidir markası modeli ölçüsü nasıl seçilir bilmiyorum. tecrübeli arkadaşlar bilgi verirse çok güzel olur. f/p oranı güzel bir şey alayım yeterli benim için.

teşekkürler.


 
sedona'nın 60-70TL'den itibaren başlayan kaskları fiyat performans için gayet uygun esasen ki ben de kullanıyorum. gittigidiyor üzerinden genelde bir tane satış yapan kişiden almayı da uygun görüyorum tüm bisiklet ekipmanlarını. öneririm ayrıca. www.gittigidiyor.com

ölçüsü L - XL olaraktı benimkisi. zaten kaskların içinde bir ayarlama aparatı var, ben genelde kafama taktıktan sonra biraz daha daraltıyordum ki tam otursun. makbulü de öyleymiş zaten. (kafa ölçüm normal bu arada XL olarak görüp koca kafalı sanmazsan :))
  • deniztarafinabakankale  (01.03.15 11:01:40 ~ 11:06:16) 
Fiyat performans diye bir oran yok. Bisikletle bir kere kaza yaparsın. Fiyat performans adında bir oran çıkartman için bir kere düşmen gerek, ordada performansı yetersiz bulursan helvanı yeriz :) catlike whisper öneririm.


  • Tears of Devil  (01.03.15 11:52:20) 
aman internetten alma sakın. denemeden kask alınmaz. ben sedona'nın iyi modellerinden birini kullanıyorum. bir arkadaş denedi çok rahatsız dedi. gafa büyüklüklerimiz aynı. sonra herif gitti decathlon'dan görece ucuz bir şey aldı. ben denedim hiç rahat edemedim, o çok rahat diyor. yani kişiden kişiye değişir, denemeden alma. fp diye bir şey yok tabii, rahatlık önemli.


  • ack3000  (01.03.15 12:34:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.