[]

nabzımın attığını hissediyorum

Sol bileğime dokunmadan nabzımın attığını hissediyorum. Dikkatli bakınca görebiliyorum hatta. Dün de aynısı oldu. Bilegimde belirli belirsiz bir ağrı da var. Sebebi nedir acaba? Şu an uzanıyorum bu arada, öyle hareketli şeyler de yapmıyorum.

Teşekkürler.


 
ojeleri silerken asetonu bir daha uzak tutabilirsiniz.


  • mrvengeance  (28.02.15 23:14:39) 
onun adı çarpıntı, yarın açık eczane bulup tansiyon ölçtürün, çarpıntı çok kahve içmenizden kalp rahatsızlığına kadar bir dolu şeyden kaynaklanabilir. şu an için, parmağınızı bileğinizde nabzınızın attığı noktaya koyup, 1 dakika içinde kaç atım olduğunu sayarak 100 ün üzerindeyse, acile gitmeniz gerektiğini tespit edebilirsiniz. özellikle kulaklarınızda baskı gibi bir his, kalp atışlarınızın kulaklarınızda gümlemesi varsa, kendi nabzınızı bir ölçün.


  • alice practice  (28.02.15 23:19:14) 
ben kendimi bildim bileli bahsettiğin gibiyim. bununla ilgili doktora gitmiştim zamanında. benim kalbim normalden çok daha fazla atıyormuş. o yüzden nabız hissetme, terleme, el titremesi, çabuk yorulma gibi şeylerle yaşıyorum hep. başka da bi etkisi yok, ilaç bile kullanmıyorum. sadece belli bir yaştan sonra sürekli ilaç kullanacakmışım.

yani dönemsel olarak çarpıntın olabilir yani kalbin fazla hızlı atıyor olabilir
  • ack3000  (28.02.15 23:21:47 ~ 23:22:19) 
kendimi bildim bileli var+1
doktora gidilecek bir şey olduğunu hiç düşünmedim... çabuk yorulma falan bende de var ama tembelliğime verirdim hep;)

  • late viper  (28.02.15 23:42:22) 
Çok pis taktım iyi mi bileklerimden nabız alamıyorum
boğazdan alıyorum

İki damarım hafif belirgin

Belki de damarın belirgin oldugu icin atışları görüyor olabilirsin ama denildiği gibi +100 varsa direkt acil é.


Şaka maka ciddi ciddi belirgin olan damarlarda nabız yok ses gelmiyor.
  • indescribable  (01.03.15 00:06:39) 
Ben de aynen goruyor ve duyuyorum. O yapisal sanirim ama tabi ki bi sorun olmadigina emin olmak icin doktora gorunmek gerekir.


Yalniz 100un ustu direk acillik mi? Arada benim de yukseliyor ama dinlenirken 120 falan olmadikca cok problem yok diye biliyorum. Bu konuda bilgili biri aydinlatirsa super olur.
  • prisoner  (01.03.15 00:31:16) 
durum ciddi, sanırım yaşıyorsun. hemen bir acile görün.


  • reverse engineer  (01.03.15 00:33:21) 
@reverse, şu an iyiyim. Çok uzun sürmedi ama alışık olmadığım bir şey olduğu için sorma gereği duydum. Yarın tansiyonuma baktiracagim.


  • pike  (01.03.15 00:55:12) 
her insanin yasadigi bisey bu sadece ne kadar takintili baska bir deyisle mental acidan ne kadar guclu olma derecesiyle ilgili. sen simdi bu carpintiyi hissedip takarsan anksiyete panik atak gibi rahatsizliklar edinirsin kendine. sulalen raadsa bisi olmuyo. baktim carpintim var en kisa zamanda spor ayakkabilaribi giyip 8k kosarim ondan sonra 2-3 gun raad takilirim


  • keshdurden  (01.03.15 15:35:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.