[]

ergensi hayranlığın sınırları?

sizce bir insanın, bir ünlüye aşık olması, boş zamanlarında o ünlüyle ilgili hayal kurması, kaç yaşına kadar normal ve kabul edilebilir bir şey? ergen olmayan birinin bunu yapması normal mi?
bir de mesela, gerçek bir insan bir oyuncu falan değilse sözkonusu olan, bir kitap kahramanıysa örneğin, aynı durum geçerli mi?
ya da mesela, sözkonusu hayranlık/aşk duyulan film karakterini canlandıran oyuncunun, gerçek hayatta evli olduğunu öğrenince, hayal kırıklığına uğramak falan, hastalıklı bir durum mu?


 
gıcıklığına da yapıyor olabilir.


  • thracian  (28.02.15 22:42:15) 
@trumanshow hohhooho turabi mi :))
çok güldüm ya
soruya da cevap vereyim bari bayanlarda oluyor bu durum sanırım ama herhalde bi 20 yaşından sonra bırakılmalı artık
edit:kitap kahramanı bi garip ya.o biraz sıkıntılı gibi geldi bana
  • high hopes of the sozluk  (28.02.15 22:44:15 ~ 22:45:50) 
turabi neymiş diye bir baktım, insan ismi olabileceği aklıma gelmedi valla.
@cigerdelen kendimi değersiz gördüğüm, o yüzden özellikle yücelttiğim karakterlerle bir aşırı sevgi nefret ilişkisine girdiğim doğru. daha bir kaç sene önce, ejderhamızrağındaki raistlin e aşık olup, bunun kızı ortaya çıktığında (o kitabı okuduğumda) tüh boyun devrilsin dediğim de bir gerçek.



edit: bir de bu durum daha çok kadınlardaysa, erkeklerin porno izleyip o izledikleri kadınla alakalı kafalarında bir şeyler canlandırmaları da buna benzer değil mi?
  • alice practice  (28.02.15 22:45:34 ~ 22:47:20) 
hep eziklikten ve yalnızlıktan oluyor bunlar demek ki de. özellikle kötü adam hayranlığının bir adı var mı peki? yani bir filmde pambık gibi adamı oynasa ilgimi çekmeyecek biri, kötü gaddar olunca ilgimi çekiyor, ki gerçek hayatta etik değerleri yüksek, gaddar insanlardan tiksinen bir insanım.


  • alice practice  (28.02.15 22:51:30) 
Yaz beni de

Trumanshow +1 ama Turabi hariç !!!

24 k

Ama işte dev gıbı posterler duruyor hala asmadım tabi de tlf da fotoğraflar falan oy oy ahaha
  • indescribable  (28.02.15 22:56:34) 
hastası olduğum oyuncu bi adam var, en fazla yakınlığımız bir gün aynı otobüste seyahat etmiş olmamız ama adam evlenince pek üzülmüştüm. harbi harbi hastasıyım ama adamın, ah serhat :(


  • devilred  (28.02.15 22:58:02) 
@trumanshow ya sadece güçlü hakimiyet sahibi kötülerden hoşlansam hadi neyse de, draco malfoy olsun, gotham dizisindeki oswald copplepot olsun, her gelenin vurduğu taşak oğlanı karakterler :/


  • alice practice  (28.02.15 22:59:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.