[]

büyük ihtimal kimse tarafından bilinemeyecek bir soru

tasoların devrinden gelen insanlara soruyorum;

bu tasolar yaygınken (90lar), sanırım çerezlerin içinden birşeyler çıkıyordu. plastik, saydam, ama baya sert mika gibi; genellikle akide şekeri sertliğinde ve büyüklüğünde şekiller.

sarı, mor rengi falan vardı hatırlıyorum. yüze benziyordu kimisi sanırım; bazıları kafa gibiydi. var mı hatırlayan? o kadar silik ki, zar zor hatırlıyorum.

şıkır şıkır biriktirirdik bunları baya çoktu bende rengarenk. ismini hatırlayamıyorum ama eminim ünlüydü bunlar. bir sürü vardı.

ne olur, bu hatırayı kaybetmek istemiyorum bir el atın. paketlerin içinden çıkınca seviniyorduk.

 
transformers amkchetosdan cıkıyodu


  • ellerini tutmadım ya yatamam geceleri  (28.02.15 21:39:11) 
transformers değil ya bunlar yekpare, şeker kadar katı şeylerdi. oynayan bir yeri yoktu zaten hemen hemen çıkıntısı bile yoktu, oval köşelere sahipti.


  • thracian  (28.02.15 21:42:03) 
hatırlıyorum ben. :) garip renkli resimli olanlar vardı. biriktiriyordum hatta takas yaptığım bile oluyordu ama ne için, onca topladım sonra ne oldu onu hiç hatırlamıyorum.


  • lvs  (28.02.15 21:44:07) 
Bende köpekli gibilisi vardı evet ama köpeğe benzemiyodu ben öyle uydurduydum. Çok çok açık yeşil renkte birşeydi.


  • Tears of Devil  (28.02.15 21:44:54) 
@tears of devil evet öyle şekilleri vardı. deli gibi kafamı kurcalıyor nereden aklıma geldiyse.


  • thracian  (28.02.15 21:45:51) 
Tamamdır o zaman bulduk rahatlayabilirsin :) ben benimkiyle oynuyodum onu köpek gibi hayal edip. Bazen panter diyodum. Öyle de bi çocuktum işte. Sene 90 ların başı, o zamanlar da maldım.


  • Tears of Devil  (28.02.15 21:48:09) 
ben de simdi başka bi şekilde hatırladım su damlası gibi gülen bi surat vardı yeil elegan tipinde ama cipsten mi cıkıyodu hatırlamıyorum ayrıca transformerda yekpareydi


  • ellerini tutmadım ya yatamam geceleri  (28.02.15 21:48:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.