[]

ısparta sokak hayvanlarına mama desteği kampanyası

Kocaman bir arazide; ac, asisiz, kupesiz, yarisindan fazlasi yarali, uremeye devam eden; ustune, bulundukca buraya atilan 250den fazla hayvani dusunun... Iste orasi isparta tabakhane bolgesi.

Iki elin parmaklarini gecmeyecek sayidaki cogu ogrenci gonullu tarafindan hafta sonu besleme yapilmasi disinda herhangi bir sey yemiyorlar. Kuru mama varsa var, yoksa kemik suyuna makarna.

Belediye barinagi yok, barinaklarin halini bilenler bilir, olsa ne degisecek. Belediye sadece toplayip atiyor en kimsesiz yere, turkiye genelinde oldugu gibi...

Bu sayidaki hayvana yetisebilmek cok guc; ogrencilerin durumlari da belli, bilirsiniz.

Simdi bu hayvanlar yararina 5 mart persembe aksami, suleyman demirel universitesi - lutfu cakmakci kultur merkezi, saat 18.00'da, sdu rock toplulugu & isparta hayvan sahiplendirme platformu (bahsettigim gonullu tayfa) isbirligiyle, "mamani kap gel!" sloganiyla bir konser yapilacak. Konsere giris, getirilen kedi ve kopek mamalariyla olacak.

Sehir disindakilerden bekledigimiz ise temizmama.com gibi internet uzerinden uygun fiyata mama satisi yapan herhangi bir siteden vereceginiz mama siparisi. Onu da yapamazsaniz makarna yollayabilirsiniz.

Mamalarin yollanacagi adres: istiklal mahallesi, 116. cadde, apt no 20, bodrum kat, merkez/isparta
Mete varol (isparta hayvan sahiplendirme platformundan): 05310284787

*desteginizden haberdar edin lutfen.

Lutfen bir el uzatin, destek olun arkadaslar. Tesekkurler!

Ya keske basa turturulsa bu duyuru :(

 
kibritsuyu'na mesaj atın, tutturur başa.

inşallah çok başarılı bir etkinlikleri olur. küçük şehirlerdeki arkadaşların işi bizlerden de zor, destekleri olmuyor çünkü hiç...
  • mutevazi  (28.02.15 20:37:23) 
Arkadaslar sag olun. Mobilden giriyorum, kibritsuyu'nu arayacagim bir kutucuk bulamadim. Benim yerime duyurumu ve istegimi iletebilir misiniz?


  • jalapeno  (28.02.15 20:58:21) 
Haberiniz var mı bilmiyorum ama patifood.com diye bir web sitesi var. Mama kumbarası bölümü var orada, insanlar bağış yapmak istedikleri yeri seçip, 1 kg'dan başlamak üzere istedikleri kadar mama bağışlayabiliyorlar. patifood.com ile irtibata geçmenizi de tavsiye ederim ben.

Bu sayfada mama kumbarası sisteminin nasıl çalıştığı anlatılıyor: www.patifood.com

Bu sayfada da sisteme dahil olan, bağış gönderilen kişi ve kurumları görebilirsiniz sağ tarafta: www.patifood.com

Sisteme dahil olabilmek için siteyle bi ileşime geçin derim.
  • vesna  (01.03.15 20:43:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.