[]

Erasmus için hangi ülkeye gitmeliyim?

Yüksek lisans öğrencisiyim ve 2015-2016 döneminde bir yıllığına erasmus yapacağım ama Polonya ve İtalya arasında kararsız kaldım. Var mı oralara giden veya bir fikri olan? Ayrıca gidebileceğim ülkeler listesi: İtalya, Almanya, İspanya, Polonya veya Macaristan. Şimdiden teşekkür ederim cevap gelirse.




 
polonya ve italya arasında italya derim ben. ben de başvurdum seneye olursa almanya yolcusuyum da benim seçme şansım yok eğitim dili almanca olduğu için


  • masa penisi  (28.02.15 17:07:05) 
İyi günler :)
Hangi bölüm olduğunu yazsaydınız daha iyi yardımcı olabilirdim.
Ama İtalya Polonya'ya göre daha iyidir bence.
  • drifs  (28.02.15 17:09:11) 
İtalya!


  • köstebek kurabiye  (28.02.15 17:17:19) 
Müzik bölümü öğrencisiyim. Size sormak istediğim işin eğitim yönü değil tabi, çünkü o bölümden bölüme değişiyor biliyorum. :) Ve evet İtalya tabii ki daha tercih edilesi bir ülke ama maddi açıdan orada sıkıntı çekmektense Polonya'da daha rahat bir yaşam sürmek daha mantıklı olmaz mı arkadaşlar?


  • sosyal yalniz  (28.02.15 17:48:27) 
Polonya


  • tirt star  (28.02.15 17:52:36) 
Bence italya ahım şahım bir ülke değil. Polonya diyorum. Ya da almanya. Macaristan bile olur.


  • yirmisantim  (28.02.15 18:11:38) 
polonya veya ispanya.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (28.02.15 18:34:50) 
varşovada erasmusum. kafana takılanı sorabilirsin


  • gliderpilot  (28.02.15 19:18:57) 
İspanya'da yedi aya yakın kaldım (Erasmus değildi) ama dönerken dövüne dövüne ağladım. Şimdi çağırsalar eve uğramadan giderim. Kaçırılacak yer değil (şehrine de bağlı gerçi)


  • aychovsky  (28.02.15 19:22:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.