[]

Ulan odun muyum? Hayalperest miyim? Karar veremedim

şimdi isteyen güler, isteyen "ahahhaaa salağa bak der" ama şöyle bir derdim var.


Bir avm'nin bir mağazasında çalışan bir kız var. Ben ne zaman o dükkana girsem direkt ben ilgileneyim arkadaşlar siz şurayı toparlayın falan diyor. Kız az çok beni tanıyor. Sürekli alışveriş yaptığım yer. Çok iyimser güler yüzlü vs vs. Her şeyini anlatmayacağım tabii :))


Geçen ben burdan gömlek aldım etek boyunu yaptırmak için tadilat fişi almıştım. Fişin üzerine adını soyadını yazmış. Biraz Twitterdan bakındım kızı buldum ama etik olmaz şimdi diyerek vazcaydım.

Sonuç olarak kızın adı Twitter'ı Facebook'u her şeyi var bende. Bu bi işaret mi derken bir gün sonra kız kendi cep telefonundan beni arayıp gömleğin tadilatının bittiğini istersem hafta sonu gelip alabileceğimi söyledi. Daha günlerden Çarşamba ama.


Akşam gelirim dediğimde bugün benim izinli günüm ama dedi. Neyse hafta sonu gittim kızla selamlaştık hal hatır derken ben gömleği alıp çıktım. Not akşam ise Twitterdan şey yazmış; "cool davranacağım diye karşısındakini görmezden gelenlere gıcık oluyorum. Ama yine de bişey diyemiyorum."


Şimdi benim aklım almıyor. Bu kız tanışmaya mi çalışıyor. Yoksa işini mi yapıyor?

Bu arada kızın Twitter hesabından bakıyorum. Sürekli cesaretin var mi? Duygularını söylemeyen çok şey kaybeder gibi şeyler paylaşıyor.


Acaba ben şu an odunluk mu yapıyorum? Yoksa kıza karşı hayallerim beni yanıltıyor mu?

 
Müşteri ilişkisinden ötürü sürekli seninle ilgilenmiş ama Tweet lerle kafa karıştırmiş

Sen gitsen desen gel kahve içelim


Ay pis sapık diyecek :(
  • indescribable  (28.02.15 16:39:54) 
tanışmaya çalışmış ama sen odunluk yapmışsın biraz.
ama kız kezban :(

  • danica maupoissant  (28.02.15 16:45:58) 
Kaybedecek bir şeyin yok kazanacak çok şey var.Düşünmeden devam et sonuna kadar


  • turkuaz  (28.02.15 16:46:50) 
Sana yazmış işte. Onu bulman için yapabileceği bütün şeyleri yapmış. Kızı begenmediysen umut verme.


  • mandalina kokusu  (28.02.15 16:47:29) 
tatava yapma yürü geç dostum


  • orijinalinden guzel  (28.02.15 16:49:48) 
Git söyle, çıkışta kahve içmek istiyorum de. İki ihtimal var,

1. Güzel bir ilişkin olur
2. O mağazaya bi daha gitmezsin.
  • youshookmeallnightlong  (28.02.15 17:08:39) 
youshook +1
Ama kızın işini yapma ihtimali daha yüksek geldi bana. Seçim senin.

  • drifs  (28.02.15 17:13:28) 
Kız yürüyor. Çok.basarili yürüyor hem de :) bu adim da sen at.


  • elorelia  (28.02.15 17:58:48) 
Yorumda bulunmuş gençler, hepiniz sağolun.

Benim hala tereddütlerim var. Kıza teklif etsem, "ay güldü verecek zannediyor sapık mıdır" diye düşünmesinden şüpheleniyorum. Acaba ben mi abartıyorum bilemedim.

Bi de düz adamım abi ben bu şekilde nazlı nuzlu işleri pek anlayamıyorum. Çünkü kızda benim adımı soyadımı biliyor, facebookuma twitter'ıma ulaşabilir, hatta numaramı da biliyor, whatsapp'ıma da ulaşabilir. Ama bunları yapmak yerine benim adım atmamı mı bekliyor?


Mağazadan her ayrılmamda iyi günler güle güle yerine görüşürüz diyoruz birbirimize.. Ee bu şimdi müşteri ilişkisi mi? Yazıyor mu? Hala karar veremiyorum.

Cevaplardan anladığım kadarıyla yüksek ihtimal tanışmaya çalışıyor. Ama bi kere daha alışverişe gideceğim bakalım bu sefer ne olacak.
  • gkn  (28.02.15 18:59:02) 
yürü geç yiğido. ne derse desin risk varsa mutluluk vardır.


  • komando kani var bende  (28.02.15 19:21:40) 
Yaz buraya yine biz merak ederiz :)


  • indescribable  (28.02.15 22:01:12) 
Kız tabi ki senden adım bekliyor daha ne yapsın? Senden bir hareket görmeden whatsapp'tan gelirse ve sende bir karşılık olmazsa mağazadaki çalışan müşteriye asıldı olur. Twitter'dan takip et bence. Alışverişe gittiğinde de alışverişin dışında normal sohbet et, hal hatır sor, espri yap hatta "buralarda kahvesi güzel olan bildiğin yer var mı?" diye bile sorabilirsin :) hele bir şekilde devam eden, aranızda bağlantı olan bir konu konuşursanız "çok özür dilerim, şu an acelem var, arkadaşıma sözüm var oraya yetişeceğim ama bu konuyu daha sonra konuşalım, sana da bir kahve ısmarlayayım" tarzında alır yürürsün.


  • r_u_h  (01.03.15 10:35:21) 
Eveeet uzunca bir süre buralara uğrayamamıştım. Hem iyi hem kötü haberlerim var gibi.

Öncelikle kız ile tanıştım. Ama o, sanki tanışmak isteyen kişi değilmiş gibi bir tavra büründü. Mağazadaki hareketleri ile sanki o da istiyor gibiydi.

Neyse kızla bi kahve içtik. Ancak ve ancak, kız sanki kaçan kovalanır ayağına yatmak istiyor. Sürekli sen bana fazlasın diyor. Benim hayallerim var diyor. Ben seninle bunu yürütemezsen, ikimizde kırılırız diyor. Okuduğumuz üniversiteleri, çalıştığımız iş yerlerini kıyaslayacak değiliz tabi ama kızda biraz aşağılık kompleksi oluyor sanırım. Her ne kadar tek bir kere bunun değil lafını imasını bile etmesem de...

Hayır, nasıl davranacağımı şaşırıyorum bazen :)

Velhasılı kelam, şunun şurasında iki haftadır kızla takılıyorum, sadece şunu söyleyebilirim. Biz ayrı dünyaların insanı gibiyiz. Evet çok iyi anlaştığımız noktalarda var ama. Ne kadar dayanabiliriz.
Bilmiyorum.
  • gkn  (29.03.15 23:44:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.