[]

Vücut Geliştirme Müzikleri Listesi Oluşturma

www.bodytr.com

Yüksek ağırlıklarla çalışanlar için liste oluşturuyoruz.
Önerileriniz için teşekkürler.

 
survivor - eye of the tiger


  • dambil  (21.08.09 00:48:44) 
metallica fuel


  • cedric tweedledee  (21.08.09 00:56:41) 
Hemen listeye ekledim, şimdi biraz biriksin öyle ekleyeyim bi de bi şey soracağım bu önerilen müziklerin altına embed olarak böyle 10-20 piksel büyüklüğünde bir çubuk gibi sadece müziği koymak mümkün mü istiyorum ki önerilen her müzik anında dinlenebilsin?


  • Karluk  (21.08.09 00:57:46) 
imeem'den yapabilirsin onu..

alttaki cevaba edit: anlatayım kısaca. ilk önce hesap alıyorsun. sonra kurcala biraz. şarkı upload edebileceğin yeri bul. şarkıyı upload ettikten sonra imeem'den kabul mail'i gibi bir şey geliyordu. (kabul mü neydi ama bir mail geliyor) sonra gene kurcala ayarları upload ettiğim şarkılar gibi bir şey var. oradan şarkıyı seç html kod verecek, şarkıyı embed etmen için. o html kodun boyut ayarlarıyla oynarsın kafandaki şekle getirirsin. böyle süper bir şey işte. ha tabii çok şarkı= site yüklenmesi için fazla zaman..
  • dambil  (21.08.09 01:01:09 ~ 01:06:35) 
her müziğin altına www.fizy.com linki verirsin, anında dinlenir.


  • cro magnon  (21.08.09 01:01:44 ~ 01:02:07) 
hemen imeem nedir ne değildir göz atıyorum, yapabilirsek çok iyi olur. Teşekkürler :-)

Fizy.com'da harika bir şeymiş ama sanırım embed ettirmiyor, embed edebilirsek daha iyi olur düşüncesindeyim. Şimdi imeemle bir kaç deneme yapacağım imeem çok iyi oldu.

Bundan sonra müzik öneren süper insanlar olarak bir de imeem linkini verirseniz daha da süper olursunuz düşüncesindeyim, çünkü her kaydın ses kalitesi aynı değil, önerdiğiniz müziği dinleyenler için daha iyi olacaktır.

Bir de siteye üye olursanız önerdiğiniz müziklerin yanına parantez içerisinde takma adınızı yazmak isterim.

Zaten ben bu yazıyı yayınlarken ekşi duyuruya güvenmiştim, boşa çıkmadı bu güvenim :-))

Ek Soru: dambil bu imeemde müzikleri nasıl download edebiliyoruz, download edip kendi üyeliğimden yayınlamak istiyorum üyelik alıyorum şu anda çünkü olur da bu kayıtlar silinirse kimseyi çalışmayan embed kodla uğraştırmayalım. Yanda downloada basıyorum saçma bir siteye yönlendiriyor beni, mozilla download helperda ise çok karışık adda dosyalar var seçemiyorum hangisi reklam hangisi müzik.

Ek 2: Imeemle embed edilen müzikler 30 saniye dinlenebiliyor, telif hakları açısından buna anlayış göstermek kolay, buna razıyım ama bir de embed sonucu çıkan uygulamanın boyunu çok büyük ve gereksiz bağlantılar barındırıyor, bunları kaldırmak istediğinizde sayfanın arkaplan rengi falan bozuluyor yani temiz bir şekilde kaldırmak güç. Temiz bir şekilde kaldırma ya da istediğim gibi embed yapılabilen site için önerileri bekliyorum. Teşekkürler.
  • Karluk  (21.08.09 01:02:15 ~ 01:24:42) 
download hedesi olmaması lazım. çünkii illegal olur. şarkılara bir şey olmaz bence. olma ihtimaline karşı not ekleyin alta.

"arkadaşlar, şarkı sağlayıcı şirketimiz arada bizi oyuna getirebiliyor. embed edilmiş hedelerde bir sorun olursa lütfen bana iletin" gibi lskdfsjklf yani suçu karşıya at;)
  • dambil  (21.08.09 01:22:25) 
nine inch nails-getting smaller
rob zombie-living dead girl
infected mushroom-suliman
infected mushroom-becoming insane
white zombie-black sunshine
metallica-suicide&redemption
accept-ball to the walls (özellikle wrestler filminden sonra daha da gaz vermeye başladı:)
airbourne-too much too young too fast
quiet riot-bang your head
quiet riot- i wanna rock
godsmack-vampires
godsmack-time bomb
offspring-pay the man ( bu genelde koşmaya başlarken kullandığım parça hafif tempoda güzel gidiyor sürenin nasıl geçtiğini anlamıyorsun;)sonlara doğru hızlanırken ben de hızlanmış oluyorum zaten )
  • grunge  (21.08.09 01:26:42) 
bu arada tinysong.comu kullanabilirsin

siteye üye oldum ancak maile gelen onayla butonuna bastığımda hata kodu 404 gelmekte ve nothing found yazmakta??
  • grunge  (21.08.09 01:34:03 ~ 01:43:07) 
Embed edilmiyor oradan sanırım, şu an istediğim gibi embed edebilecğeim bir site için neler yapıyorum tahmin edemezsin şimdiden 3 siteye üye oldum ama amacıma ulaşamadım.

Liste için de teşekkürler, senin için bir üyelik de açıp mailine yolladım. Şu embed işini çözer çözmez müziklerini ekliyorum, liste güzel oluyor zaten açılış müziğinden belliydi, şu eye of the tiger kadar gaza getirici şarkı az bulunur :-)

Bahsettiğin üyelik sorununu nasıl çözeceğimi bilmiyorum, aslında yapmaması lazımdı, bunun nednei yönetici onayı istemesi olabilir. Şimdi ona da el atıyorum. Umaırm çözebilirim.
  • Karluk  (21.08.09 01:48:01 ~ 01:50:16) 
Listeler için teşekkürler, birisi daha üye olmayı deneyebilir mi snaırım sorunu çözdüm ve üye olmayı kolaylaştırdım(?)


  • Karluk  (21.08.09 02:00:51) 
gaz degil de "zen" bir tadda calisiyorsaniz ambient music janrini toptan koyabilirsiniz.


  • kurukafa  (21.08.09 02:21:46) 
AC/DC- rock'n roll train , thunderstruck
sistem - la boca del inferno
the offspring - come out and play
the vines - get free
republica- ready to go
janes addiction - been caught stealing
dead kennedy's - california uber alles
block party - helicopter
  • madrigal  (21.08.09 02:48:25) 
Kurukafa zen derken ne kastettiğini tam olarak anlayamadım ama istediğim müzikler ağırlıkların canına okumamıza yardımcı olacak türden müzikler olacak yani öyle bir sakin konsantre olma durumu olmayacak.

Bi de toptan müzik eklemeyi zaten pek istemiyorum yani falancayı toptan dinleyin demek yerine okuyuculara olsun kendime olsun nokta atışını tercih ederim zaten müzikleri ilk fırsatta tek tek dinleyeceğim çünkü daha önce dinlemediğim müzikler de önerilmiş şu ana kadar uygun olmayan bir müziğin eklendiğini hiç sanmıyorum ama belki ilerde siteye gelen başka ziyaretçiler olayı yanlış anlayıp kafa dinlendiren müzikler ekleyebilirler, onları kaldırırız listeden.
  • Karluk  (21.08.09 02:55:58) 
www.youtube.com
ilk dort videoya acayip kefilim... (3 ve 4 rap sevenler icin daha cok tabi).. altlarda da guzel videolar var.. (video dedigim de sarki zaten direkt)...


bu sarkinin da ayri bir yeri vardir bende (klibi de dahil) :)
bloc party - flux
www.youtube.com
  • ermanen  (21.08.09 03:45:40 ~ 03:53:51) 
Ermanen vücut geliştirmeye olan ilgini biliyorum, liste için teşekkürler yalnız verdiğin ilk linkte üst sırada 4 video var ve çalan şarkıların adı sanı belli değil :-S

İkinci videonun da klibi ilginçmiş :-) ilk güncellemede ekliyorum
  • Karluk  (21.08.09 04:04:37) 
adi sani belli yahu, video ilerlerken gosteriyor hepsini ?

ayrica linkin park'in da eski sarkilari baya gaz sarkilardir.
  • ermanen  (21.08.09 04:13:19 ~ 04:18:09) 
Demek ki videoları açıp izlemeden konuşmamak gerekiyormuş :-) ben listeleri görünce snadım ki 3-4 şarkının olduğu bir video var.

Senin kefil olduğun şarkıları netleştirir misin onları yazayım?
  • Karluk  (21.08.09 04:53:12 ~ 04:53:52) 
madem isin adi gaza getirici sarkilar degil de vucut gelistirme muzikleri o halde sabit ritimli sarkilar disinda dinlenecek her muzik sporcuyu normalden daha fazla yoracaktir. kimin ne dinleyecegine elbette karisilmaz ama periyodlar arasinda sporcu ister istemez algisinin acik oldugu tek yer kulaginin beynine beynine gonderdigi sinyallere paralellik gosterecektir. cok gordum eye of the tiger,ayim derken boyun damar kasi yapan vucut gelistirme dostlarini. tavsiyem siz siz olun sIkI antreman cIkarmak istiyorsaniz `kop kop, muzikler yerine daha agir ve ritmi sabit eminem olur, ceza olur, 50 cent, 2pac, run dmc seysileri dinleyin. yok ben isi sadece keyif icin yapiyoru der iseniz

dj armin van burren
dj U.F.U.K
dj paul van dyk
dj tarkan
dj vitaly tarasuk
dj evren ulusoy
dj carl cox
dj felix da house cat
dj trentemoller
dj johan gielen(ki bu abi bambaskadir)
dj john digweed
Ivan van dahl
Woody van eyden
vesaire iyidir.
  • gunlerin kopegi  (21.08.09 09:17:58 ~ 09:18:32) 
ilk iki video'daki sarkilari yazabilirsin..

linkin park'tan da sunlar var mesela:
In The End - Linkin Park
Breaking the Habit - Linkin Park
Numb - Linkin Park
Nobodys Listening - Linkin Park
Faint - Linkin Park
Bleed It Out - Linkin Park
Lying From You - Linkin Park
  • ermanen  (21.08.09 23:13:02) 
Günlerin köpeği acaba bu önerdiğin dj'lerin parçalarını verebilir misin?


  • Karluk  (22.08.09 00:25:24) 
Sana dosyaları yükleyip baglanti adresi gondericem dedim ama, cahillik iste her şeyi söyletiyor insana, bahsettigim dj lerin albümleri genelde set halinde olduğu için 300-400 MB en küçüğü. Sayesinde öğrendim ki internetteki paylasim sitelerine doysa yükleyebilmek için bir dosyanın en fazla 200 MB olması gerekiyormuş. Yine sayesinde öğrendim ki bir dosyayı sıkıştırma denilen şey, yapmaya çalışanın bu konuda hiç bir fikri olmayınca çok zor bir ismiş. Yani isin açıkçası 2 gün ara ara baktım ama yine de bir dosyadan fazlasını doğru bir şekilde ne sıkıştırabildim ne de yükleyebildim. Bir tanesi oldu onu da hemen aşağıdaki bağlantı adresinden indirebilirsin. Onun dışındakiler bahsettiğim dj lerin youtube da en de aratsan bulabileceğin parçaları. Ama ben yine de yaptıkları müzik hakkında az çok fikir edinebileceğin parçalarını koymaya çalıştım. Dinle beğendiğin olursa ayni isimle rahatlıkla daha geniş setlere ulaşabilirsin. Cok MB dosyalar adam gibi nasıl sIkIstIrilir ve 200 MB ustu nasıl yüklenir bilseydim de direk bağlantı adreslerini verseydim. Olmadı.

uploading.com

www.youtube.com ----dj Tarkan

www.youtube.com ---evren ulusoy

www.youtube.com –Carl cox

www.youtube.com –felix da housecat

www.youtube.com - --- trentemoller

www.youtube.com – johan gielen(dünyanın hatri sayılır bir çok dj ini canlı dinleme sansım oldu bu abi gibi delirteni görmedi bu gönül)

www.youtube.com – john digweed

www.youtube.com –woody Van eyden

duyuruda: #85320
  • gunlerin kopegi  (24.08.09 10:52:54 ~ 11:06:08) 
Söylediği sözlerin arkasında böylesine duran insanlarla muhatap olmak ne kadar güzel anlatamam :-)

Ben bu emeklerin zayi olmasına müsaade etmeyeceğim yalnız şu an listemin en başında Türkçe yazılmış en iyi squat yazısını yazmak duruyor. Bu arada günlerin köpeği adım gibi biliyorumkine vücut geliştirme konusunda gaza getirici bir yazı yazma potansiyelin var, bi ara yazsan da yayınlasak güzel olmaz mı? Bence olur onun için sana da soruyorum.
  • Karluk  (25.08.09 05:09:36) 
denerim, begenirsen yayinlarsin. bir kac gune sana gonderirim, ama nasil gondereyim?


  • gunlerin kopegi  (25.08.09 08:54:44) 
Benim mailime yollaman en iyisi olur aslında ilsadozkan gmail com bi de böyle yazarlar kısmı için sporla olan ilişkini anlattığın bir tanıtım yazısı yazarsan daha da süper olur.

Aslında yazacağın yazıyı ben de merakla bekliyorum çünkü ramazandan sonra deli gibi kilo almam lazım, kendi gazımın bittiği yerde yazına bakmam lazım :-)
  • Karluk  (25.08.09 21:10:55) 
Bu müzikler hardcore bodybuişlding yerine bodyfitness yazısına daha iyi gider aslında özellikle yabancı djlerin ki. senin de dediğin gibi bunlar eye of the tiger tarzı değil yani temponun düşmediği güzel müzikler ama yüksek ağırlıklar kaldırma arzusu vermiyor gibi gibi.

türkçe olanalrı vücut geliştirme yazısına ekledim diğerlerini de bodyfitness müzikleri yazısına ekleyeceğim.
  • Karluk  (27.08.09 05:28:22 ~ 07:06:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.