[]

Web siteyi yaptınız

hah yaptınız, meta tagleri olsun, standartlar olsun ona göre kodladınız.

şimdiii, web siteyi açıyorsunuz ve nerelere ne kayıtlar yapmaya başlıyorsunuz?
işletme web sitesini açtınız mesela; webmaster tools, analytics kaydettiniz. business'a da kaydettiniz. başka nerelerden devam ediyorsunuz?

seo işlerine yardımcı olacak başka ne işler yapıyorsunuz kısaca?

 
Sitenin konusuyla paralel doğrultuda yayın yapan başka sitelerden tanıtım yazısı alınabilir. Sitenizin adresi üste çıkmak, daha çok görünür olmak istediğiniz kelimelerde vurgulu bir şekilde etiketlenir, Google bunu referans olarak kabul eder ve siteyi biraz daha üste çıkartır.

Ancak elbette ki "tanıtım yazısını yapıştırdım sitem yükseldi" olmuyor. Biraz daha planlı, programlı, usullü gitmek gerekmekte. Bir haftada 10 tanıtım yazısı alırsanız hem paranız boşa gider hem de siteyi spama sokarsınız.
  • sevgikusunkanadinda  (28.02.15 11:13:30) 
ben acemi birisi olarak ne kadar sikik sokuk firma rehberi varsa hepsine kayıt ettirdim şirketi.

youtube,twitter,facebook sayfası açtım, foursquare da kayıt ettim.

Benim patron fazla anlamıyor, o yüzden dikkat et, bu firma rehberlerinin hepsi telefonla, maille ulaşıp seo desteği satmaya çalışıyor. sanki google'dan arıyormuş gibi konuşuyorlar, eh patron da anlamayınca para kopartmaya çalışıyorlar.
  • kimlanbu  (28.02.15 11:41:31 ~ 11:59:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.