[]

hepsiburada.com kolay iade

bu siteye kolay iade diye bir olay gelmiş ve bir telefon almayı düşünüyorum. acaba dedikleri gibi 14 gün içinde kullanıp da beğenmessem paranın tamamı koşulsuz iade olur mu bu yolu kullanan arkadaşlar var mı?




 
hakkında en çok şikayet olan online satış firmasıdır muhtemelen. Herhangi bir şey kolay olmayacaktır hepsiburada ile ilgili. Sözlük başlığına bak.


  • rygard  (28.02.15 03:31:31) 
Aldığım fotoğraf mak. 10 gün sonra kutusunda eksik aparat olduğunu farketmemle kendilerini aradım (o ara 80-90 çekim yapmışımdır)
Gönder hacı dediler. Gönderdim.

Para iade olana kadar bir aksilik olacak diye düşündüm. Kargo ellerine ulaştıktan 1 saat sonra iade yapıldı.
İşin aslı ben de inanamadım. Cep Telefonu için farklı bir prosedür var mı bilmiyorum.
  • eccocan  (28.02.15 08:16:59) 
telefonda böyle bişey yaparlar mı bilinmez imei klonlama olayları vs.


  • masa penisi  (28.02.15 09:24:29) 
Telefon ile ilgili bir şey yazmıyor

İade kapsamındaki koşullar aşağıdaki gibidir;

Niteliği itibarıyla iade edilemeyecek ürünler, fiyatı borsa veya teşkilatlanmış diğer piyasalarda belirlenen mallar, tüketicinin istekleri veya açıkça onun kişisel ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan mallar, gazete, dergi gibi süreli yayınlar, hızlı bozulan veya son kullanma tarihi geçme ihtimali olan mallar için cayma hakkı kullanılamaz.
Aşağıdaki ürünlerde cayma hakkının kullanılması, ürünün ambalajının açılmamış, bozulmamış ve ürünün kullanılmamış olması şartına bağlıdır.

-Taşınabilir Bilgisayar ve Masaüstü Bilgisayarlar (Orijinal işletim sistemi kurulduktan sonra yani bilgisayarın kurulumu yapıldıktan sonra iade alınmayacaktır.)
-Her türlü yazılım ve programlar
-DVD, VCD, CD ve kasetler
-Bilgisayar ve kırtasiye sarf malzemeleri (toner, kartuş, şerit v.b)
-Telefon kontör siparişleri
Niteliği itibarıyla iade edilemeyecek ürünler, hızlı bozulan veya son kullanma tarihi geçme ihtimali olan ürünlerin iadesi mümkün değildir.
  • facebook  (28.02.15 09:37:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.