[]

Notebook'dan anlayanlar bi yardımcı olabilir mi?

Öncelikle merhabalar.

Şimdi benim lenovo g510 model bir laptopum var. Ben bu laptopu freedos olarak aldım ve win7 yükledim. Fakat bana gelen driver dvdsi win8 e göre yollanmıştı. Kendi sitesinden driver ları indirip yükledim fakat harici ekran kartında problem çıkarıyor. Sorular;

1.Win8 driver dvd si yolladıklarına göre bu sistem win7 için uygunsuz olabilir mi?
2.Hatalardan biri amd olan ekran kartı devreye girince ekranın kararması ve kendi kendini durdurması. Donanımsal bir problem olabilir mi?
3.Bu problemler hakkında bilgisi olan ve yardımcı olabilecek kimse var mı?

Teşekkür ederim.

 
mevcut ekran kartını sil, daha sonrasında ekran kartının kendi sitesinden yükle. w7 için uygunsuz diye birşey söz konusu değil.


  • cetoxim  (27.02.15 23:42:22) 
1- hayır
2- amd kartın sürücüsünü kaldır. Aşağıdaki adresten indir, kur.
support.amd.com
  • foma  (27.02.15 23:50:28 ~ 23:50:57) 
ikisini de denedim ama son olarak beta sürümünü deneyeyim.


  • innegozunogozou  (27.02.15 23:55:36) 
anakart ve işlemci sürücülerini düzgün kurduğuna emin misin?


  • cetoxim  (28.02.15 00:01:30) 
win7 32 bit mi 64 bit mi? onu öğren ilk önce.

sonra temiz bir format atıp tüm sürücüleri windows update ile güncelle. veya hepsini tek tek kendi internet sitelerinden indir.

en temizi bu, uğraştırır tabii biraz. veya sistem geri yüklemeyle bilgisayarı ilk formatladığın tarihe veya en yakınına geri yükle. tekrar sürücü yükle.
  • emfuzi  (28.02.15 00:04:21) 
İnternette leshcat drivers diye arat. Uygun olan sürücüyü talimatları takip ederek kur. Duzelecektir...


  • nucleon  (28.02.15 01:12:15) 
Nucleon'un dediğinden başka bütün söylenenleri denedim. Bir de onu deneyeyim bari.


  • innegozunogozou  (28.02.15 14:24:56) 
ne oldu son durum ?


  • nucleon  (01.03.15 07:08:05) 
servise yollanılacak. donanımsalmış problem.


  • innegozunogozou  (04.03.15 16:44:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.