[]

whatsapp uzerinden banka bilgileri paylasimi ?

Merhaba,

Sacma bir soru olabilir ama sadece merak gulmeyin.

Para transferi icin banka bilgilerini bir arkadasa gondermem gerekiyor ama whatsapp uzerinden olacak bu..

Simdi ne biliyim biraz garip geldi gizlilik konusundan..tamamen benim kuruntumda olabilir tabi oyle zengin onemli biri de degilim haliyle ama ne biliyim..

Sonuc olarak sorun olur mu whatsapp uzerinden banka bilgilerimi paylasayim mi ?

 
banka hesap bilgilerinizi verdiğiniz de sizi nasıl dolandırabilirler ki? sonuç olarak parola, kimlik bilgileri vesair gibi kişisel bilgileri paylaşmıyorsunuz. Bir şey olması mümkün değil. Binlerce şirketin banka hesap bilgileri faturalarının üzerinde yazar, dileyen dilediği gibi ulaşabilir.


  • fucking machine in my head  (27.02.15 21:01:23) 
mail atın?


  • masa penisi  (27.02.15 21:01:40) 
Cok dert ediyorsaniz bir kismini WhatsApp, bir kismini SMS, bir kismini email bir kismini da Facebook ustunden paylasin. Arkadasiniz hepsini birlestirsin.


  • crown  (27.02.15 21:02:00) 
zaten sadece ibanını göndermeyecek misin?
iban gizli bir bilgi değildir burdan da paylaşabilirsin istersen

  • sta  (27.02.15 21:02:59) 
IBAN nodan bahsediyor olmalısın.

IBAN numaranı herkesle paylaşabilirsin. güvenlik problemi yaratmaz. aksine sana para gönderen olursa bol bol gönderir işte.
  • kosun lan mevzu var  (27.02.15 21:03:38) 
birisi senin iban numarani alirsa en fazla hesabina para yatirabilir. bu kadar paranoyak olmaya gerek yok. ayrica tum bankalar giris icin sms ile sifre gonderiyor. telefonunuz caldirmadiginiz takdirde hesabiniza birisinin giris yapmasi imkansiz.


  • crucio  (27.02.15 21:08:27) 
hesap no göndermekten hiçbir sıkıntı yaşanmaz
hatta bu iş için bir türk girişimi var: hesapno.com

  • probiyotik  (27.02.15 21:21:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.