[]

tatil planlari :)

10 yasindaki oglumla birlikte bu yaz nereye gitsek?

Onun eglenerek 3-5 gun gecirelim istiyorum.cok ucuk pahali olmasin erken rezervasyon yaptirip uyguna getireyim istiyorum.


 
bence çok kültürel değil de en azından sizin de eğleneceğiniz bir yerlere gidin, nasıl olsa hatırlamayacak. kuşadası vs. olabilir o açıdan


  • yeni dunya duzeni  (27.02.15 18:13:59) 
Hatırlamayacak diye bir şey yok. En canlı kanlı hatırladığı hatıraları bunlar olacak. Bence -bilmiyorum yazın oluyor mu ama- pamukkaleye gidip balona filan binebilirsiniz. Bi de bi tatil köyü de uygun olabilir. Normalde sevmem ve tercih etmem ama animatörler, arkadaşlar, oyunlar derken tatil köyleri ya da bu tarz oteller çocukları çok eğlendirebiliyor. Marmaris, Antalya gibi yörelerden oteller olabilir. Siz de biraz huzur bulursunuz :) Şimdiden iyi tatiller.


  • pandispanya  (27.02.15 18:18:48) 
Pandispanya aslinda o eglenirken ben huzurlu bir sekilde kitap okumak ve birlikte etkinliklere katilmak.bu tarz oneriler daha iyi olur.

Oyle ucuk kacik eglence merkezleri degil aradigim yer
  • brnbrs  (27.02.15 18:26:15) 
Aslında tatil köyünü o sebeple önermiştim zaten. Siz havuz kenarında kitap-güneş-dinlence yaparken, çocuğunuzun eğlenceden gözü döner diye.:)


  • pandispanya  (27.02.15 18:27:46) 
Var mi onerebilecigin peki bu tarz tatil koyu :)
Ana-ogul bi dinlenelim,dinlenirken eglenelim.

  • brnbrs  (27.02.15 18:30:08) 
Maalesef nokta atışı hiç bilmiyorum. Şimdi bi bakayım diye açtım misal karşıma direkt burası çıktı: www.tatilsepeti.com

Böyle bir konsept fena olmayabilir. Bunun gibi bütçenize uygun yerleri bulduktan sonra internetten yorumlar okunarak bi karara varılabilir. Çok kolay gelsin.
  • pandispanya  (27.02.15 18:35:03) 
kızım 2008 doğumlu, 5 yazdır birlikte gidiyoruz tatillere. İlki hariç hepsini net hatırlıyor. O sebeple 10 yaşında bir çocuğun hatırlayacak olması kesin:)) bütçe yazmamışsınız, gecelik limitlerinize uyarsa biz geçen sene hilton dalaman'dan inanılmaz memnun kaldık. Çocuklar içşn inanılmaz aktiviteleri vardı ve en güzel tarafı animasyon ekibi Türk'lerden oluşuyordu. Bütçeye uymaz derseniz bi mesaj atın hem toplantılar sebebiyle hem de Antalya'da yaşıyor oluşumdan çok otelle ilgili fikir verebilirim.


  • hadi hadi  (27.02.15 20:11:17) 
3-4 yasindan itibaren her ayrintiyi hatirliyor tabi ki,o yuzden seciciyim.


  • brnbrs  (27.02.15 22:28:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.