[]

Laptop temizlettirme

Şöyle şişli/Mecidiyeköy/Beşiktaş civarlarında memnun kaldığınız bir yer var mı? En fazla 50 liraya güzel iş yapacak. 2-3 sene önce hiç kasmayan ve ısınmayan laptop şimdi elimi yakacak neredeyse..




 
Bilgisayarınızın marka ve model ismiyle YouTube'da arama yapsanız fan temizliği ile ilgili adımları görebilir, bu tip basit işleri evde kendiniz de yapabilirsiniz. Tek ihtiyacınız küçük bir yıldız tornavida olur.


  • cok sey hakkinda az sey bilen adam  (27.02.15 14:30:57 ~ 14:32:37) 
Bir kaç defa kendim açmayı denedim. Bütün vidalarını sökmeme rağmen çıkaramamıştım. Sony vaio laptopum. Bir de benim temizlemem ile onların temizlemesi arasında ne kadar fark olur?


  • empat  (27.02.15 15:06:10) 
sorun nerede ki o zaman? yani 3-4 sene önce tera online'da bile neredeyse hiç kasmayan pc şimdi terraria oynarken kasıyor. lol de öyle mesela. tflerde 5 fps'ye düşüyor.


  • empat  (27.02.15 15:36:35) 
hard disk gidici olabilir. ayrıca bilmiyorsanız açmak için zorlamayın bence.


  • teknikekip  (27.02.15 15:39:25) 
bir kere servise verdim. 100 lira aldılar. o saatten sonra bir termal macun aldım ve 5-6 ayda bir çıkartıp temizliyorum. cihazım 4,5 yıllık sony vaio ve maşallah diyim hiç bir sıkıntısı da yok. şu anda 45,38 derece civarında çekirdek sıcaklıkları.

diyeceğim o ki uğraş, uzun sürede de olsa kendin yap.adam soyanlara para verme.
  • emiter  (27.02.15 15:53:39 ~ 15:54:41) 
@want2die, termal macun, işlemci ile işlemci fanı arasına sürülür. Tabii önce eski macun (sertleşmiştir) dikkatli bir şekilde kazınmalıdır. Daha sonra serçe parmağınızın tırnağı kadar bir miktarı işlemcinin üstüne (arkasına) sürüp bir parça plastikle yayarsınız. Ardından işlemci fanını yerine tam oturtarak sıkıştırmalısınız. Hassas bir işlemdir ama bir kez yaptıktan sonra bir daha en az iki yıl sonra ihtiyaç duyarsınız.


  • cok sey hakkinda az sey bilen adam  (27.02.15 16:17:27) 
  • cok sey hakkinda az sey bilen adam  (27.02.15 21:48:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.