[]

Kartımdan alışveriş yapılmış

Dün mesaj bildirimi geldi bankamdan 1.955 liralık alışverişinizi taksitlendirelim diye şakin alışverişi ben yapmadım. Bugün bankaya geldiğimde 2 tane daha yapıldığını öğrendim. Banka diğerlerini mesaj atmadı, sms onay şifresi de gelmedi. İkisi N11 den son alışverişte hepsiburada sitesinden yapılmış. Bu siteler sms onayı istemiyor mu? Bankadan itiraz dilekçesi doldurduk gönderdik. Yardımcı olabilecek birileri, izlemem gereken harici yolları bilen birileri varsa çok müteşekkir olurum. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.




 
2 alışveriş 6 gün önce birisi dün yapılmış arıyorum iptal etmiyorlar sipariş numaranız yok diyor. Araştırıp döneceklermiş bana. Kart zaten iptal şuan. Savcılığı da gidip suç duyurusunda bulunacağım. Dilekçe örneği bulayım netten.


  • odiyus  (27.02.15 09:12:46 ~ 22.05.17 03:16:44) 
birşey yapmanıza gerek yok. harcama itiraz formu 1 ayda sonuçlanıp parayı geri öderler. sıkıntı edilecek tek durum bu 1 ayda harcanan tutar kadar limitiniz de bloke olacak olması.


  • tuyra  (27.02.15 09:34:42 ~ 09:35:13) 
hemen hepsiburada.com ve n11 i ara. sipariş numaralarını bulsunlar, kargodan geri çeksinler.
harcama itirazında bulunacağını, ciddi bir dolandırıcılık söz konusu diyin. yoksa temsilciler işi sallar...

harcama itirazıyla parayı alabilirsiniz ama 4 ayı bulur ve kesin değil. en iyisi sitelerle halletmek. ama zaman kaybetmemen lazım
  • ceycey e  (27.02.15 10:39:43) 
Aynisi basima geldi ve butun harcamalari 1 ay icinde geri aldim. 3d secure veya imza kullanilmayan alisverislerde senin kartini kullanan kisinin sen oldugunu teyit etme sorumlulugu firmadadir. Bu nedenle banka sana parani geri oder ve firmadan tahsil eder.


  • vendorth  (27.02.15 10:59:39) 
Bir şey yapmasına nasıl gerek yok, hemen savcılığa şikayette bulunuyorsunuz. TCK 245/1 maddesinden soruşturma başlatılıyor ve banka ile resmi yazışmalar başlıyor.. Bankanın olayı ciddiye alması ve sürecin hızlanması lazım. O kartı da kapattırıp yenisini çıkarttırıyorsunuz.


  • Improbable  (27.02.15 11:01:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.