[]

internetten video izleme

yurdun internetinden bağlanıyorum dolayısıyla biraz yavaş ama önceden bu kadar değildi, şu an film dizi hiç birşey izleyemiyorum. vk player, mail.ru falan bütün alternatifleri denedim hepsinde aynı. diğer bilgisayarlarda bu sorun yok benim bilgisayardan kaynaklanıyor heralde nasıl çözücem?




 
Yurdun internetinde sorun var mı yok mu? iki faklı cihazdan speedtest yavaş çıksa da iki cihaz benzer sonuç vermeli diye düşünüyorum.
Sonrasında görev yöneticisinde ağ sekmesinden wifi'a gel hiç bir işlem yapmazken sürekli veri alış-verişi oluyor mu ona bak. Eğer veri alış-verişi yoksa benim sunabileceğim bir çözüm yok.
CCleaner ile kayıt defteri ve çerez temizliği falan yapabilirsin. Dns'leri otomatiğe alabilirsin veya farklı dns'ler deneyebilirsin.

Bir süre internet explorer kullanmayı da deneyebilirsin eğer chrome'dan kaynaklanan bir sorun varsa. Bir de heralde torrent programı kapalıdır ve sürekli upload yapan bir uygulama yoktur. Windows update'leri de otomatikten çıkarman iyi olur.
  • atom karincanin torunu  (26.02.15 21:23:20) 
tamam deneyeceğim teşekkürler


  • feykalade  (26.02.15 21:44:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.