[]

Almanya vizesi

bir takım aksilikler daha evvel başvurmama engel oldu ve bugün 14 mart için başvurdum. yetişmeme ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi görevliler ancak konser için gidiyorum ve konser biletleri alındı bile üstelik uçak biletleri de aynı şekilde. nasıl olacak bu iş?

Ankara'dan başvurdum meğer İstanbul'da tanzim edilecekmiş, dolayısıyla evrakların ulaşımı vs derken öyle de gün kaybı olur sanıyorum.

tecrübeli arkadaşlar, ne dersiniz, yetişir mi?

 
evraklarınız idataya gitti mi? gittiyse iki günde geliyor vize. nadir durumlarda 5 haftayı buluyor. ama bu çok nadir. önemli olan evraklarınız teslim edildi mi


  • omonia  (26.02.15 21:04:24) 
istanbul'da olsa idi yetişmeme ihtimali yok derdim ama, ankara'dan istanbul'a gönderiliyor olması evrakların çok ilginç. bu alman bürokrasisinin hali ne olacak gerçekten bilmiyorum. kargoyu siz gönderseniz olmazmıymış, sonuçta bir günlük iş kargo dediğiniz.


  • bosver nicki  (26.02.15 21:05:12) 
alman bürokrasisin durumu çok iyi değil o ayrı ama alman vizesi almanın en önemli noktası idatayı arayıp bir an önce randevu almak, randevu aldıktan sonra istanbul a evraklar gitmiş çok sorun değil zira 2 günde geliyor.


  • omonia  (26.02.15 21:07:57) 
@omania evet bugün teslim ettim Ankara idataya.

@bosver problemin kaynağı idata. bizzat arayıp bulunduğum ile göre hangi idata dan başvuru yapmam gerektiğini sormama rağmen bu aksiliği yaşadım. gidince de İstanbul'dan başvuru yapsaydınız keşke, biz de oraya yollayacağız evrakları dediler.
  • stk  (26.02.15 21:16:23) 
20 gün var gelir diye tahmin ediyorum. konsolosluk işlerini genelde UPS üstlenir yani standart ya da "normal" sürede teslim edilir ki bu bi gündür.
bu arada ne konserine geliyosun?

  • KidLazer  (26.02.15 22:28:04) 
gelir ya merak etme. arkadaşın dediği gibi ups ile geliyor.
konseri ben de merak ettim :)

  • omonia  (26.02.15 23:16:02) 
teşekkürler cevaplar için.

Noel Gallagher konseri.
  • stk  (27.02.15 08:42:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.