[]

Sokak Hayvanları Alice Beslenme Seti 125 Gr.

www.hepsiburada.com linkinde görebileceğiniz ürün oldukça pratik ve ucuz. hem su koyma imkanı da veriyor. herkes bütçesi elverdiğince, içinden geldiğince alıp kenara köşeye koysa negzel olur :3




 
niyetiniz ve çağrınız çok güzel ama bence totale bakınca gayet pahalı. bunun yerine 5 tl'ye 1 kg mama almak ve yanında da küçük bir kaba su koymak daha mantıklı. hem daha çok kedi doyar.


  • bradshaw  (26.02.15 14:08:30) 
evde yedek mamamız olmasına rağmen aldım. ofisin önüne koymayı düşünüyorum. sana da paylaştığın için teşekkür ediyorum :)


  • sistem enkazı  (26.02.15 14:08:47) 
yuh bunu bile sömürme yolunu bulmuşlar.


  • rygard  (26.02.15 14:35:28) 
hakkat yaa, hayır hasenatı bile paketlemişler.


  • ismail yk  (26.02.15 14:41:24) 
@bradshaw benim de aklıma geldi. 15 kiloluk miço ile her ay mücadeleye devam ediyorum zaten ama hani bu da yanında taşımaya üşenenler ya da mama almaya üşenenler için, suyu ayrıca koymaya üşenenler için falan bi alternatif olur diye düşündüm. pratik fikir, hoşuma gitti, o nedenle paylaştım.

@sistem enkazi ben teşekkür ederim efem, maksat kedişler köpüşler doysun :)

neyi sömürmüşler anlayamadım?
  • linwie  (26.02.15 14:48:16 ~ 14:48:25) 
ben de alayım da kargo masrafına falan değmeyecek, migros 0.5 TL'ye 100 gr dostluk maması satıyordu, bu mamanın içeriği pek iyi gelmedi bana.


  • passion rules the game  (26.02.15 14:56:51) 
@passion rules the game ya biz mesela ofisçe konuştuk, 60 tane falan alalım dedik topluca, muhtelif yerlere koyarız dedik. öyle toplu bir alım yapılabilir mesela. diğer türlü kargo masrafı mamadan çok olabilir tabi.


  • linwie  (26.02.15 15:01:32) 
@linwie, evet evet ben de baltalamış gibi olmayayım istedim yazarken :) mesela büyükada'da gezinirken sokakta kedicikleri görüp ne yemek versem diye düşünürken bunlar çıkmıştı karşıma. o tip durumlarda çok mantıklı mesela dediğiniz gibi.
onun dışında kiloluk mamalar alıp poşette yanımızda taşımaya devam :)

  • bradshaw  (26.02.15 15:04:51) 
ben dostluk maması tercih ediyorum arabanın bagajına 50 tane attım gördükçe veriyorum :) ama su koyma yeri olduğu için bu da güzelmiş, köpekler için var mı acaba? aradım bulamadım.


  • koynundakiyilan  (26.02.15 15:56:53) 
@koynundakiyilan ben de bulamadım köpekler için ama bunu da yerler diye düşündüm.


  • linwie  (26.02.15 16:23:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.