[]

ayağın altında kıl çıkar mı?

Böyle bir şey mümkün mü?
İki kere başıma geldi, ayağın taban kısmından bir tane Kaşa benzeyen bir tüy çıkıyor, fakat çıktığında farketmiyorum. uzadığında ayağımda ağrı yapınca farkedip çekiyorum.

yalnız işin ilginç kısmı şu; bu kıl ya da tüy neyse (siyah) halıdan falan ayağıma girebilir mi yoksa gerçekten orada çıkıyor olabilir mi?

çekerken köküyle çıktı ama kök kopması gibi bir şey hissetmedim. çok garip.

 
Yillar once bana da oldu. Buraya sormustum ben de. "Cok killisin demek" demislerdi. Halbuki o kadar killi biri de degilim. Bi daha boyle bi sey olmadi.


  • nathanieltroy  (26.02.15 13:46:01) 
tabana kıymık gibi bir şey battığında cilt dengesi bozuluyor ve oluyor böle kıl uzamaları.


  • jamswety  (26.02.15 13:51:50) 
halıdan battaniyeden kıl girmiş olabilir. eşimin ayağından da çıkarmıştık. cam parçası girmiş gibi ağrı yaptı iğneyle deştik kıl çıktı. kökü falan da yoktu.


  • lancelot du lac  (26.02.15 14:54:52) 
uzman neyin değilim ama zamanında şöyle bir şey okumuştum: adamın parmak ucunda kıl çıkıyordu. bunun sebebi, oraya deri nakli yapılmasıydı. normalde kıl çıkan yerden nakil yapmışlardı yani, o yüzden çıkmaya başlamıştı orada da. normal şartlar altında o bölgenin artık dokusundan mı yapısından mı bilemem, kıl çıkaramayacağı söyleniyordu.

ayak tabanı olsun, parmak içleri olsun buralarda kıl çıkması normal bir şey değil bence. atıyorum Y denen şey çıkarıyordur kılı, bu bölgelerde Y yoktur. o yüzden kıl çıkması anormaldir. öyle düşündüm ben. ama tek bir tane çıkmışsa bilemedim, kök kopması gibi bir şey de hissetmedim demişsin garip. bilemedim.
  • der meister  (26.02.15 14:57:48) 
Bir kere oldu. Zaten zor yürüyordum o kıl iyice zorlamıştı beni. İğneyle deşip çıkarttım. Bir daha da olmadı.


  • sutlu nescafe  (26.02.15 19:00:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.