[]

alternatif tıp, terapiler..sağlık sıhhat meseleleri(yardım lütfen)

tıbben herhangi bir çözüm sunulamayan hasta için alternatif çözümler arayışı içerisindeyim.

hastalık yoğun baş bel boyun ve genelinde kemik ağrılarından oluşuyor ve hava sıcak olduğunda şikayetler ortadan kalkıyor. yağıştan stresten inanılmaz etkileniyor. Artroz ve romatizmal bazı durumlardan bahsedildi. Senelerdir hiç bir şekilde geçmiyor ve yaşam kalitesini düşürmeyi bırak artık faaliyetleri komple kısıtlama halinde.

şuranın suyu buranın biyoenerjicisi gibi her türlü vereceğiniz tavsiyeye ihtiyaç var. Bilmediğim farklı alanlar var, misal Rusya'dan mı Çin'den mi gelen birinden bahsedilmişti, bileğinden tutup neyin var yok söylüyormuş falan.. çeşitli terapiler, evde kişinin uygulayabileceği şeyler gibi aklınıza gelecek her türlü tavsiye iş görecektir. Tabi ki aynı dertlerden muzdarip olup da doktordan şifa bulan varsa onu da duymak isteriz.

azıcık üstte dursa çok sevinirim çünkü kişinin sıkıntısı eziyet halinde ve deneyim sahiplerinin bilgisine ihtiyaç var.

...pardon tabi kedi, köpek minnoş olmadığı için alınamamıştır üste.

 
sakın akapunktur denemeyin. hiçbir işe yaramıyor. diğer tedavileri bilmem.(git: #910751)


  • minervala  (26.02.15 11:49:45) 
bahsettiğin gibi birini kazakistanda mı ne öyle bir ülkede duymuştum, arkadaşım hostes o ülkeye uçtuğu için ulaşmış, sadece bileğini tutarak tüm hastalıklarını saymış, onların kendilerince bir çalışma alanları var, sanırım kendi ülkelerinde de alternatif tıp gibi sayılmıyorlar. ancak türkiyede gerçekten böyle bir şey yapan birini bulma ihtimalin düşük gibi.

bunun dışında alternatif tıbbın çok tutarlı olduğu, fikir birliği yaptığı bazı ürünler var. tabii denemeden bilmek imkansız ama isveç şurubu ve aleo vera bunun en yaygın olanı sanırım.

isveç şurubu bitki karışımının alkolde bekletilmesi kadar basit, küçükken kullanmıştım hatırlamıyorum o dönemleri. ama bir süredir yurt dışından gelen bir şişeyi bitirmek üzereyim, belki psikolojik, belki denk geldi ama kendimi daha iyi hissediyrum birçok konuda. bu şurubu evde de hazırlayabiliyorsun, bazı eczaneler kendileri yapıp satıyorlar. ancak ben yurtdışından gelen ürünleri tercih ediyorum bu konuda açıkçası, fiyat farkı da yok gibi bir şey.

yine eskilerden bildiğim ancak güncel çok fazla bilgi sahibi olmadığım aleo vera konusu var www.foreverliving.com şurdan yola çıkarak biraz araştırma yapabilirsin. foreverlivinge göre kanser tedavisine kadar uzanan bir yolu var bu tip ürünlerin.

bu bahsettiklerim tamamen yalan da olabilir, ancak bence modern tıbbın tam çözemediği konularda, hatta bazen daha fazlası için alternatif yöntemler işe yarıyor. sonuçta doğada var olan yaratıklar olarak, doğayla iyleşmemiz mantıklı görünüyor. bence bu kişi sen değilsen, (inş değilsindir öyleyse pek işe yaramaz çünkü) bu alternatiflerden aklına en çok yatanı ona sunun ve "mutlaka" iyleşeceğinden bahset. bu yöntemle iyileşmiş kişileri anlat vs vs. beyin çok ilginç bir şey, gerçekten iyileşeceğine inanırsa ve yeterli desteği alırsa bence önü her zaman açık.
  • freya  (26.02.15 12:10:13 ~ 12:11:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.