[]

passolig ile fb-gs maçına bilet bulunur mu?

passolig almadım. ama fb-gs maçına gitmek istiyoruz arkadaşlarla. kale arkası yada maraton üst falan uygun olur. yani pahalı olmamalı. karaborsaya düşmeden falan edinebilir miyiz internetten? yoksa biletler tükenmiş olur mu acaba şimdiden.

yardımcı olursanız sevinirim

edit: passolig de sorun yok onu anladım arkadaşlar. bilet bulma şansım nedir? önceden biletix çöküyordu açıldığında uygun biletler tükenmiş oluyordu. burda almak kolay mı?

SİTE ÇÖKMÜŞ: www.radikal.com.tr eksiduyu.ru

 
kartınız gelmese bile giriş yapabiliyorsunuz. siz başvurup bilet alın bence.


  • teknikekip  (26.02.15 11:08:03) 
başvuru yapman yeterli. kartını sonra alırsın. maçtan önce tek girişlik kartını alıp girebilisin..


  • giga1905  (26.02.15 11:17:44) 
kartınız gelmese bile tek seferlik geçici bir kart veriyorlar, onu da stattan falan alıyorsunuz maçtan önce (bu kısmı arada değişiklik gösteriyor sanırım, çünkü arkadaşım tt arenadan ben kartal yuvasından aldım ilk geçici kartımı)


  • harmonikhakaret  (26.02.15 11:18:20) 
Karta başvurman gerekli ama sana ulaşmasına gerek yok, başvurunca gün içinde onaylanıyor. Stada erken gidip tek girişlik geçici kart alarak girebilirsin. Bileti alman için de tc kimlik nosu yeterli.


  • patiska  (26.02.15 11:19:00) 
passolig de sorun yok onu anladım arkadaşlar. bilet bulma şansım nedir? önceden biletix çöküyordu açıldığında uygun biletler tükenmiş oluyordu. burda almak kolay mı?


  • nughun  (26.02.15 11:27:23) 
SİTE ÇÖKMÜŞ: www.radikal.com.tr eksiduyu.ru


  • nughun  (03.03.15 15:26:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.