[]

gramer hatasi var mi?

Thanks Yuritza.
But the artwork that you sent has some mistakes. It must be third page, right? But it looks like half page.
On the other side,I meant the previous artwork looking low res according to below dimensions. Resolution should be 300 dpi. That's all what we need.


 
yuritza 3 sayfa yapması gereken şeyi yarım sayfa mı yapmış? eğer öyleyse:

But the artwork that you have sent has some mistakes. It must be three pages, right? But it looks like half a page.
On the other side,I meant the previous artwork looking low res according to below dimensions. Resolution should be 300 dpi. That's all that we need.
  • check minus  (26.02.15 09:24:53 ~ 09:29:06) 
it must be third page derken ne demek istedin tam olarak?
it must be three pages olmalı eğer 3 sayfa olması gerekiyordu demek istemişşeniz.
ayrıca but it seems less than 1 page diyebilirsin.
alttaki cümle de pek iyi deği, ı meant demene gerek yok, previous artwork looks low resolution according to the dimensions as below.
  • t joe  (26.02.15 09:34:22) 
evet, cok tesekkur ederim.


  • sabun kokan  (26.02.15 09:34:49) 
third page dedigim bi boyut sayfa degil


  • sabun kokan  (26.02.15 09:39:45) 
(boyut dediğin için)

...It must be one third of a page, right? But it is half a page. On the other side, previous artwork looks low res according to below dimensions... That's all we need.
  • eindaclub  (26.02.15 09:47:02) 
eindaclub +1


  • safepassage  (26.02.15 10:33:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.