[]

memur ataması - sosyal medya

Ben şimdi zabıt katipliği için başvurdum, kpss sıralamam da bi hayli yüksek klavyeden de fena yapmadım mülakat olmasa %90 alınırdım , şimdi mülakat için bi hayli titiz araştırma yapılıyormuş facebookta ismi falan değiştirdim twitterı kapattım yine de bulurlar mı dersiniz?




 
bulamazlar. yine de tedbiri elden bırakmamak lazım. yurt dışına falan kaçın.


  • uuth  (25.02.15 23:53:28) 
@uuth
bu işe ihtiyacım var, hem ateist hem de komünistim bir baksalar almazlar, dalga geçmenin luzmu yok.

  • zenciamacalismiyor  (25.02.15 23:54:59) 
zabıt katipliği için sosyal medyada araştırma yapacaklarını zannetmiyorum. standart prosedür olarak, güvenlik soruşturması yapılır.
torpil bulmaya bakın.

  • marcelorios  (25.02.15 23:59:50) 
estağfurullah, küçük bir süsleme yaptım o kadar. facebook hesabınızı dondurdunuz gibi algıladım, başvurularda mail adresi falan verdiyseniz ve bu maili facebook'ta da kullanıyorsanız bulabilirler. bir süre facebook'u dondurun ki içiniz rahat etsin. ad soyad ile çeşitli mecralarda haberlere yorum yaptıysanız ve silme imkanınız varsa silin. ama google'a bulaştıysa biraz zor :(


  • uuth  (26.02.15 00:02:02) 
torpilimiz yok, inanılmaz torpil dönüyormuş onu duyduk..


  • zenciamacalismiyor  (26.02.15 00:02:08) 
@uuth
fevri çıkışım için özür dilerim o halde, mail falan da değiştirdim ad soyad ile zannediyorum bir yorum yapmadım facebook'u dondurmak hiç içimden gelmiyor spotify başta olmak üzre pek çok yere facebookla kaydolmuştum..

  • zenciamacalismiyor  (26.02.15 00:03:47) 
isiminizi googledan aratın. ne çıkıyor bakın. adamlara mail olarak ne verdiyseniz o mail adreside googleda aratın.


  • alp9900  (26.02.15 00:47:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.