[]

hsbc avustralya'dan para gönderme

Duyuru ahalisi, western union'dan yılmış vaziyetteyiz. 200 dolara 30 dolar komisyon, bir de üstüne şubeye git, sıra bekle, form doldur vs. Şimdi Avustralya'daki vatandaş HSBC hesabı açsa, ben de burada açsam aynı hesaptan, masraf aşağı yukarı ne kadar olur? Var mı bir tahmini olan?

Bonus: Avustralya'daki şahıs, ki kardeşim olur kendisi, buraya tatile geldiğinde oradaki hesabından masrafsız para çekebilir mi atm'den?

Çağrı merkezi doğru dürüst bilgi veremedi, karşı bankaya attı topu. Belki kullanan vardır mantıklı bir yöntem. Olmadı western union'a devam artık.

 
paypal'ı deneseniz? süreci ve işlemleriyle ilgili teknik bilgim pek yok ama komisyon vs almıyorlar diye biliyorum. bir bilen daha iyi aydınlatabilir paypal konusunu. sitelerinden de araştırabilirsiniz.


  • uuth  (25.02.15 23:45:36) 
bana amerikadan gelen paradan yapilan kesinti 20 dolar hep. 2000 dolarda gelse aynı 10000 de gelse ayni swift islemiyle. gelen banka hsbc gonderen jp morgan chase


  • pinman  (25.02.15 23:57:41) 
HSBC Premier müşteriler türkiyede ve başka bir ülkede hsbc hesapları açıp hesapları arası para transferlerini ücretsiz yapabiliyorlar.
İki tarafında hsbc olması western uniondan daha avantajlı olacaktır, nasıl ne kadar olur emin olamıyorum ama hsbc'den hsbc'ye olduğundan ara banka yoktur yüksek ihtimal, bu da sabit swift ücreti olur. O ülkedeki hsbc swift ücretini dikkate alın.

  • atom karincanin torunu  (26.02.15 00:04:15) 
Bu arada ustteki cevaba cevap olarak iki bankanin hsbc olmasi birsey degistirmiyor. Buradaki hsbc ile oradakiler farkli. araya yine muhabir banka giriyor mutlaka.


  • pinman  (26.02.15 00:10:53) 
Amerika'daki ablam için burda HSBC'de hesap açıp bankamatik kartını ona gönderdik. Orda sadece kur farkıyla atm'den para çekebiliyor. en uygunu buydu bize göre. bir de paypal var ama uğraşmadık.


  • merhum  (26.02.15 09:03:40) 
swift konusunda da en ucuz isbankasidir bu arada.

6-7 sene once burada hsbc hesabi acip ingilteredeki hsbcden cektigimde birbirinden tamamen alakasiz banka gibi ek ucretler odemistim gene, umarim degismistir
  • jedilance  (26.02.15 20:24:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.