[]

tedirgin oldum

Uzun bi ilişkin vardi. Kendisi disari cikmayi, gezmeyi sevmediği ve o sira ben hayatimin en asosyal dönemini yasadigim için genellikle onun arkadaşlarıyla, evlerde oturmalik takildik. Yani ben bunun yasadigi mahalleye gidiyorum, birlikte bi arkadasina gidiyoruz cay, cips, sigarayapiyoruz, film izliyoruz vs ya da buluşup başka bi arkadasina gidiyoruz, pizza ismarlayip film izliyoruz ya da bunlar uç beş erkek bulusuyo ama benim ex beni de goturuyo, sabaha kadar "nasil yirtariz" muhabbeti yapiyolar ben bi köşede dinliyorum, benimki arada elimi tutuyor, yanagimdan makas aliyo falan. Neyse olay bu değil.

Simdi bu uç sene boyunca ben bu ex imin birkaç arkadaşıyla bayagi içli dişli oldum gide gele, kankilito muhabbetleri dönmeye başladı. Sonra biz bu arkadaşla ayrildik ama bi sure görüşmeye devam ettik. Hatta bu bahsettiğim arkadaşlarıyla da buluştuk ama uzun zamandır boyle şeyler olmuyor. Zaten ex i de sildim façeden. Arkadaş kalinmadi, o is yatti.

Fakat! Bu ex in arkadaşlarından biri bugün doğum gunumu kutladi boyle sanki sesi ni şuh gibiydi. Mesaj da atmiyor, ariyor. Ki bugün kimse aramadi beni doğum günümü kutlamak için. Ex de aramadi, arkadasi ariyor. Diyor ki bi ara buluşuruz falan. Gerçi kafadengi bi tipti, ben de bi iki buluşur, konusuruz sözü vermiştim de bu sefer başka turlu, tedirgin eden bi elektrik aldim adamdan.

Hayatim yeterince out of control zaten. Olu taklidi mi yapmaliyim bu arkadaşa? Boyle alengirlere girecek psikolojide değilim.

Ne yapayim?

Not: ilk "inanma silecek" bkz i verene bir çeyrek altin!

 
Çeyrek altın var dediler geldim
ahaha

Psikoloji izin vermiyor yol ver
  • indescribable  (25.02.15 22:09:03) 
Ölü taklidi yap


  • isimmisimyok  (25.02.15 22:11:02) 
Uzak dur


  • rayde  (25.02.15 22:13:16) 
Adrese yolla lütfen çeyreği ;))


  • indescribable  (25.02.15 22:18:40) 
uzak durun. yoksa iki ay sonra burada "doğru mu yapıyorum" diye sorarken bulursunuz kendinizi.


  • uuth  (25.02.15 22:19:42) 
eksin arkadaşı olmaz hacı. o iş yaş. başka birini bul.


  • sehpa fx350  (25.02.15 22:23:35) 
Alengirlere girecek psikolojide değilsen uzak dur tabii de, bence bir sıkıntı görünmüyor ortada. Demek ki sana yürüdüğüne göre o kadar yakın arkadaş da değillermiş. Sen zaten kimseye bir gönül bağı ile bağlı değilsin. Durum arkadaşı olan kişiyi ilgilendiriyor, o da seçimini yapmış. Eee, anlaşırsanız kime ne? Bana garip gelmedi.

Doğum günün kutlu olsun tabii ki! Kocaman kocaman güzel yaşlar.
  • aychovsky  (25.02.15 22:32:37 ~ 22:33:34) 
niye tedirgin oldun?

gonlun varsa yuru. canin sevismek istiyosa da yuru.

ama zaten psikolojin kaldiramiyor diye dusunuyosan, en iyisi mi durum ciddilesti mi 'sorun sen de degil ben de' deme vakti. insanlari hemen shut down etmemek lazim.

hem neyin var zincirlerinden baska kaybedecegin.
  • yirtik foto  (25.02.15 22:37:51) 
uzak durmalısın bence. iki ana sebebi var; birincisi aşikar olanı eski sevgilinle aynı çevreden olması. büyük sıkıntı, sadece öylesine takılsanız da. bir şekilde eski defterlerin açılmasına vesile olur. ex'in duyar arar. bi ton bıdı bıdı.

ikincisi ise paso evde takılan tayfa ruhunu taşıması. hayatı out of control olan insanlara en son gidecek insan tiplerinden biri herhalde. seni daha da çok dibe çeker.

ilk başlarda ararsa geçiştirirsin, ısrar ederse de "biliyorum zamanında görüşürüz ederiz vs dedim ama şu an böyle olmasının mantıksız olacağına inanıyorum, o defteri tamamiyle kapatmak istiyorum, anlayışla karşılarsan sevinirim" minvalinde bir şeyler dersin. tabii bu yolu seçersen.

son olarak, hislere güvenmeli insan. bir telefon konuşması ile tedirgin olduysan, bu bile yetmeli. eyyorlamam bitti. (:
  • treamorg  (25.02.15 22:47:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.