[]

isveçte lisans / www.studera.nu sitesindeki problem?

merhaba arkadaşlar,

son 3 gündür www.studera.nu adresinden hesap açmaya çalışıyorum ama devamlı "Invalid exception! Please, try again later. " diye hata mesajı alıyorum. Bu konu hakkında yardımcı olabilecek yada sorunun nedenini bilen var mıdır acaba?


bu işin kolayını yada olurunu bi bilen eden el atsın lütfen.

 
Şu an sıkıntı olmuş olabilir. Kayıtlar Kasım'a doğru başlayacağından acele etmezsen de olur gibime geldi.


  • bluebeard  (20.08.09 16:43:09) 
gönderilen maile cevap vermeleri 1-2 haftayı bulabiliyor. studera değil de lund'da bir bölüm yetkilisi 12-15 gün civarı bir süre sonra cevap vermişti mailime. Kayıtlar içinse panik yapmanıza gerek yok bence. kayıt tarihleri geldiği zaman nasılsa sorunsuz çalışır.


  • twang  (20.08.09 21:47:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.