[]

şu ürünlerden hangisi?

www.hepsiburada.com

www.vatanbilgisayar.com

özellik olarak ikisi de neredeyse aynı, fonksiyon olarak toshiba bana daha uygun. üst kısmı çıkarıp, çantaya atıp tablet şeklinde istediğim yere götürebilirim. asus da yine tablet gibi kullanılabiliyor ekranın döndürülüp kapatılmasıyla ama ağırlık olarak diğerinden çok daha ağır ve kalın olacak, altta tuşlar kalıp yıpranacak vs. çok kullanışlı gelmedi. ama asusun malzeme olarak ne kadar sağlam olduğunu biliyorum. daha önce kullandığım laptop elimde unufak olduğu için kasanın sağlamlığı benim için çok önemli. asusa bu konuda güveniyorum ama toshibaya da güvenmeli miyim? size hangisini seçeyim? arada biraz fiyat farkı var, toshiba daha pahalı ama o kadr parayı veren aradaki farkı da kapatıp daha rahat kullanılabilecek bir ürünü alabilir. ama o kadar parayı vermişken de uzun ömürlü olması da benim gibi maddi durumu sıkıntılı birisi için önemli.

naapayım?

 
Asus ekranıyla döver.


  • fucking machine in my head  (25.02.15 21:28:30) 
Yalniz ben oyle cok fazla ekran ozelligi gerektirecek bir sey icin kullanmayacagim. Oyunla cizimle vs isim yok. Bir de toshibanin yanlis linkini atmisim. Amd degil i3 islemcili olacak. Modeli w30t. Simdi mobilden duzeltemiyorum.


  • letheavendangered  (25.02.15 21:41:44) 
O paraya çok daha iyi bir cihaz alabilirsin.. www.bulabilirim.com


  • VazgectimSenden  (25.02.15 23:25:43) 
Bu da guzel ama benim onceligim tablet olarak da kullanilabilip max 13 inch olmasi. cantaya atip her yere tasiyabilmem gerek. Ama direkt tablet de alamam cunku laptopim öldü ve ona da ihtiyacim var.


  • letheavendangered  (25.02.15 23:43:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.