[]

iki bira içiyoruz,dilleri takas ediyoruz!

selamlar,bu aralar speaking anlamında kendimi geliştirmek için yabancı bir "buddy" edinmeye çalışıyorum.bizim okulda-ytü-hali hazırda böyle bir proje var zaten;erasmusla okula gelenlerle seni eşleştiriyorlar ama ben geç kalmışım bunun için.başka nasıl yapabilirim nereye başvurabilirim bilemedim.

çok bir beklentim yok.uygun oldukça vakit geçirelim iki bira içip muhabbet edelim,yeni gelen biriyse istanbula uyum sağlamasına yardımcı olayım,türkçe öğrenme hevesi varsa bir şeyler öğreteyim vs vs.

çevrenizde var mıdır böyle bildiğiniz başvurabileceğim programlar?

teşekkürler!

 
couchsurfing etkinliklerini takip etsen?


  • anil  (25.02.15 20:31:55) 
Ytü esn mi? Arada görüyorum fotolarını da o kadar aktif olacağını düşünmemiştim.

Erasmusluların takıldığı barlar var da öyle gidip tanışmak olmaz tabi.

Benim de parçası olduğum diyebileceğim

www.facebook.com

şu tarz aktivitlere gidebiliyorlar. Türkçe öğrenme etkinlikleri var. Orası olabilir.
  • Cursed Chico  (25.02.15 20:48:25) 
almanca falan biliyosan geliştirmek istersen tandemciler var istiklalde tünel tarafındaki türk alman kitabevinin panosu var oralara asanlar oluyo onlarla konuşabilirsin.


  • ozymandias10  (25.02.15 21:03:03) 
@ozymandias10 türkçe-ingilizce için arıyorum ya :/
@Cursed Chico son iki yıldır aktifler ama geç kalmışım işte

  • sinavdan 90 aldigi icin aglayan ogrenci  (25.02.15 21:32:08) 
Baktım da sayfaya, etkinlikleri var şuraya gezi buraya gezi diye. ORalara gidilebilir ditye düşnüüyorum onlarla.

BOğaziçinde özellikle bayağı gezi oluyordu geçen dönem yabancılarla, katılan yabancı çoktu. Bağımsız gruplar da var, yabancıları alan gezdiren. Öyle bir geziye gitmiştim, bayağı yabancı vardı. Facebookta var o tür etkinlikler.
  • Cursed Chico  (25.02.15 21:56:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.