[]

torrent indirdikten sonra seed yapmayanlar

adam mıdır?




 
adam=iyi adam olmamak=kötü denklemini kurmaktan iyidir.


  • rygard  (25.02.15 20:17:05) 
Etik olarak beğenmediğim , anında sildiğim dosya bile olsa, üyelik gerktirmeyen ratio şartı olmayan siteden bileindirmiş olsam e naz 1.1 civarı ratio yapıyorum dosyaya. İndir kaç ların olması doğal, önlemler de bir o kadar öyle. Pek yadırgamıyorum.


  • Cursed Chico  (25.02.15 20:21:09) 
hep bu akn yüzünden hocam. ben de indiriyorum mesela bişeyler. ama paylaşım çok olan şeyleri. bir kaç gün sonra da kaldırıyorum.


  • tolgan  (25.02.15 20:27:15) 
İndiği saniye kaldırıyorum. Nasılsa adam gibi upload yapmıyor zihniyetindeyim.


  • i was made for you  (25.02.15 20:31:58) 
şorolodur. cinsiyetçi lisan kullanmaktan bir saniye tereddüt etmedim dikkat edersen.


  • ismail yk  (25.02.15 20:33:50) 
ben yurtdışındaki admalardan indirdiğim için direk kaldırıyorm.
herif ne yapsın benim sik kadar upload şeyimi.
zaten kendime yetmiyor bağlantı bir de paylaşak mı lan
  • yapma volkan  (25.02.15 20:48:42) 
kaynak sayısına bakıyorum; yüzlerce binlerce kaynak varsa silerim, üç beş kaynaklı bir şey ise tutarım.


  • late viper  (25.02.15 21:09:43) 
zor indirdiysemçç uplarım. adak adarım ulan şu dosya insin bir ay seed edicem gibi. 2 aydır seed ettiğim dosya var şu an. dizileri kalabalıkları seed yapmam boş yere.


  • mr fusion  (25.02.15 21:17:38) 
Eowyn'in de dediği gibi "I am no man".

Ben de late viper'ınn yaptığını yapıyorum. Birkaç tane kalmışsa "Yazıktır, sevaptır" diyerek seed'i gönderiveriyorum.
  • aychovsky  (25.02.15 21:51:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.