[]

hesap işletim ücreti

ni geri alabiliyo muyuz yoksa artık yasallaştı mı? blöf vs yer mi?




 
yer. kartımı/hesabımı kapatmak istiyorum diyin.


  • teknikekip  (25.02.15 15:30:32) 
ben garanti bankasından bile aldım gayet kolay alınıyor
artık daha da kolay
o olayı yasallaştıramıyorlar çünkü
  • neira  (25.02.15 15:33:01 ~ 15:34:32) 
ben zamanında hsbc'den almıştım. akbanka seneler önce blöf çektim verdiler ertesi sene yine yansıttılar aradım vermiyoruz dediler. geçen sene verdiniz dedim kemküm ettiler vermediler. nasıl oluyo lan bu kafaya göre iş mi olur zaten cumhuriyet tarihinin en büyük ve resmi haracıdır şu ücret deli oluyorum.


  • KidLazer  (25.02.15 15:36:17) 
benim kasettiğim tüketici hakem heyetine dekontlarını gösterirsen alabilirsindi.


  • neira  (25.02.15 15:37:54) 
ben 3-4 sene önce akbank için tüketici hakem hayetine giderek paramı geri almıştım. kibarlıktan anlamıyorlar.


  • tolga asp  (25.02.15 15:44:32) 
alamazsınız. Hakem heyetinden karar çıksa bile itiraz davası açıp kazanırlar. Bir de üstüne vekalet ücreti ödersiniz.


  • nuka cola  (25.02.15 15:51:30) 
yok öyle bir şey. kredi dosya masrafı ve hesap işletim ücreti aldım bir sürü farklı bankadan hiçbir sorun çıkmıyor hemen veriyorlar. itiraz kabul edilmiyor çünkü. garanti bankasının etrafta dolaşan o belgesinin fake olduğuna inanıyorum ben. e çünkü aldım :)


  • neira  (25.02.15 15:56:50) 
geçen hafta tbb başkanı "avukatlara para harcamaktan bıktık, lütfen şubenize gidip hesap işletim ücreti, dosya masrafı, kredi kartı üyelik bedeli ücretlerinizi geri alın. eğer şubeniz bu komisyonlara (özellikle dosya masrafını kastediyor) istinaden bir gider belgesi gösterebiliyor ise size ödeme yapmaz, ancak gösteremiyor ise paranızı ödeyecekler" dedi.

zaten tüketici hakem heyetleri de sizin şikayetiniz üzerine dönüp bankaya "hani bu giderin belgesi" diye soruyor, banka gösteremezse iade kararı veriyordu. yani bankaların sıklıkla kullandığı "ama efenim sözleşmemizde yazıyor bu" argümanı kurtulmalarına yetmiyor.
  • screamshot  (25.02.15 16:00:59) 
işletim ücreti kestiler benden, aradım kapatıyorum kartımı iade edin dedim. telefondayken iade edildi.


  • teknikekip  (25.02.15 16:01:13) 
çatır çatır alırsın. tüketici haklarına git. bana türkiye'de olmadığım son sekiz sene için hesap işletim ücretlerini toplayıp borç çıkarmış üzerine faiz işletmişlerdi. ülkeye döndüğüm gün aldığım gsm hattını ertesi gün bulup aradılar. sekiz sene boyunca bir kere bile işlem yapılmamış, verdikleri kartların hepsinin süresi geçmiş ama hala borç haciz vs. diyorlar. dilekçeyi verip üzerlerine avukat salınca yasal olmadığı için üzerine dava açarım korkusuyla bi anda borç silindi üzerine son bir yılda tahsil ettiklerini geri ödediler.


  • shinigami ryuk  (25.02.15 16:06:48) 
sikayetimvar.com a güzel bi yazı yaz ve seni aramalarını bekle:)

denendi çalışıyor
  • adios panchos  (25.02.15 23:00:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.