[]

saçma ötesi wifi sorunu

selams, ttnet'in verdiği airties modemi sorunsuza yakın kullanırken iki gece önce bi anda veri alışverişi yapamamaya başladım. bilgisayar modeme bağlanıyor ancak tarayıcı açtığımda sayfa açılmıyor. saçmalık ise şurada, aynı modeme telefonumla bağlandığımda sorunsuz bir şekilde kullanıyorum interneti ve bir diğer saçmalık da şöyle ki telefonumun kendi internetini açıp wifi spot yapıp bilgisayardan telefonumun internetine bağlandığımda yine sorun yaşamadan interneti kullanıyorun ki ha keza şu anda da öyle yazıyorum bunu.

modemin arayüzüne girmek için '192.168.2.1'e girmeyi denediğimde yine hüsran, sayfa açılmıyor.

bu saçmalığı yaşayan ve mümkünse çözebilen var mıdır burada?

 
Komut satirina sirayla

Netsh int ip reset

Ipconfig/flushdns

Ipconfig/release

Ipconfig/renew

Yazip bilgisayari yeniden baslat. Umarim ise yarar
  • vatandasacartcurtyok  (25.02.15 11:09:44 ~ 11:11:38) 
modemden kanal ayarını değiştirip dener misin? 4440375'den destek alarak yapabilirsin veya arayüz e girersen orada kanalı gösterir, 1-11 arasında mı öyle bişiydi, kenarında önerilen kanalları gösterir atıyorum "4-5-9 u kullanabilirsiniz" yazar, onlardan uygun olanı ayarlayın deneyin bakalım olacak mı?

kabloyla bağlanın çünkü modem yeniden başlayınca tekrar erişemeyebilirsiniz.
  • sotw  (25.02.15 11:12:53) 
abiler hat benim üzerime değil ve telefon numarasını dahi bilmediğimden ttnet'i arayamıyorum. mac kullanıyorum o yüzden şimdi deneyemiyorum o komutları ama dün applet teknik desteği aradım ve muhtemelen bilgisayar için yapılabilecek her şeyi denedik. olmadı. sorunun çözümü çok büyük ihtimalle o bahsettiğiniz kanal ayarı ancak dediğim gibi modem arayüzüne giremiyorum. onu da açmıyor. mac için driverı olmadığından app üzerinden kontrol de söz konusu olamıyor.


  • nodrap  (25.02.15 11:56:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.