[]

kedim evini korumuyor (ne biçim başlık)

2 ay evvel yeni evimize taşındık. eski evin çevresinde kuş uçurtmuyordu fakat şimdi bu evde büyük bi sıkıntı var, balkondan içeriye elin adamı giriyo bizimki hiç kovalamıyor. burayı sahiplenmedi mi acaba derdi bu mu? nasıl halledicem ben bunu? bizden hemen sonra taşınan komşularımız kocaman köpekleri var o yüzden kedim bahçeye de çıkmıyor sadece tuvaleti gelince çıkıyor. bari eve giren çıkana engel olsa :(




 
ama bu bölgede başka mekanı sahiplenmiş kedi yok ki
2 3 tane açlıktan miyavlayan dişi kedi 1 2 tane de azgın manyak var
köpek gelmeden önce de böyleydi yani hiç sahiplenmedi ühühü eskiden ne güzel balkona bi kedi geldi mi ağzını burnunu kırıyodu (: yavruları vardı o zaman eviydi tabi simdi yavruları orada bıraktık belki o yüzden gerek görmüyordur ama saf saf bakıyo eve girene deliricem yazın nasıl açıcaz biz balkon kapısını? köpek desen o da kocaman ama sevimli. bizimki hariç hiçbir kedi korkmuyor.
  • neira  (25.02.15 09:55:06) 
Yavrulatın burda da. Belki o zaman sahiplenir ağzını burnunu kırar başka kedilerin siz de rahat rahat kapıyı açabilirsiniz. Açlıktan miyavlayan kedileri duymazsınız filan. Başka ne işe yarar ki kedi.


  • sibertenik  (25.02.15 10:32:21) 
işte beklenen cevap

yahu sormak istediğim şu, bu kedi yeni evimizi nasıl sahiplenecek? kendini yabancı mı hissediyor morali bozuk mudur vs?
  • neira  (25.02.15 10:34:23) 
Kedi evi niye korusun zaten ki? Bence size yanlış hayvanı satmışlar :)


  • prodeq  (25.02.15 10:55:56) 
kedinin keyfi bilir. önceki evde tehtid olarak gördüğü kediler vardır etrafta, onlara karşı koruyordur. buradakileri tehtid görmüyordur.


  • alice practice  (25.02.15 11:04:06) 
ama öyle değil işte benim kedim çok cool kimseye yüz vermiyor. karnı acıkınca komşunun camından içeri bakıyo yine de gidip mamasını yemiyor artiz bişi yani ama bir türlü anlamıyorum eve giren kediye neden izin veriyor. mala bağlıyo yani :( siz bilmiyosunuz bu işi ühühü


  • neira  (25.02.15 11:29:22) 
şimdi kedi bence eski evi çişi ile işaretledi lann dedi burası benim bölge..
şimdi yeni evde baktı ki her yer çişli heryer işaretli lan dedi başkasının bölgesinde negzel oturuyom geziniyom yiyom ehehehehehehehe hiç bulaşmıyim ona buna..

diye tespit yaptım..kedilerden hiç anlamam..kedilerde beni anlamaz..
  • dedim dedim de kime dedim  (25.02.15 11:58:32) 
dişi kedi ama bu öyle işaret olayı falan yok :( komşunun oğlan kedisi var bir şey demiyor ona. yanına yaklaşıp oynamak isteyince bizimki ona tıslıyo ama mamasını yemesine bir şey demiyor çünkü benim izin verdiğimi görüyor. diğer kedilere izin vermiyorum ama e bunu da görüyor. ay neyse fitil oldum.


  • neira  (25.02.15 12:29:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.