[]

pantolonuma oje damladı

ben de üstüne aseton döktüm, feci bi görüntü var şu an. açık renk kotumsu bi şey. napabilirim?

edit: görselini de ekledim.


 
aseton kota bir şey yapar mı bilmiyorum ama ben olsam şöyle yapardım;

dökülen kısmı ters çevirip arkasından damla damla aseton damlatıp diğer tarafından herhangi bir kaba/lavoboya damlatarak o ojeyi damla damla sökmeye çalışırdım.
  • safepassage  (25.02.15 09:15:59) 
işte bunlar hep dünün nazarı :\

makineye atma tam lekesi çıkmadan, diğer çamaşırlara da yayılır belki. asetonu tersten uygula +1 çok yayma. ya da önce etrafına aseton uygulayıp sonra tam lekenin üzerine doğru çalış ve saç kurutma makinesi ile uçurmayı dene sonunda bence.
  • loveinaflipbook  (25.02.15 09:32:18) 
valla pantul bulamaca döndü. neyse, eskiydi zaten atarım. iyi nazar çıktı :P


  • damdanakan  (25.02.15 09:37:59) 
yırt orayı oyle kullan.


  • aeroflot  (25.02.15 10:28:32) 
bulabilirsen solvent bulup onla sil.


  • kakao  (25.02.15 10:46:36) 
mundar etmişsin.

allah rahmet eylesin...
  • mesglsn sanirm bn yatiyrm  (25.02.15 10:58:05) 
solvent mi. işe yarıyo mu ki o? bizim işyerinde depoda var...


  • aeroflot  (25.02.15 13:33:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.