[]

Olimpiyat Stadı ulaşım - Tuzla

Merhaba,

Yarın Tuzla'daki işyerimden saat 4 gibi çıkıp maça gideceğim. Öncelikli soru kendi arabamla mı yoksa toplu taşımayla mı gitmeliyim? Toplu taşıma diyorsanız lütfen en hızlı ve az yorucu opsiyonu paylaşır mısınız?

Teşekkürler.

 
www.istanbul-ulasim.com.tr
bence toplu taşıma çok yorar.
en temizi direk kendi arabanla git.
  • teritori  (25.02.15 08:02:09) 
toplu taşıma ile gitmeye karar verirsen kartal'dan metroya binip ayrılıkçeşme'de marmaraya geç ve yenikapı durağında in. aynı duraktan kirazlı metrosuna aktarma yapıp son durakta inip oradan da olimpiyat metrosuna binip stadın olduğu son durakta ineceksin. yenikapı durağında maça giden bir topluluk olur zaten onları takip edersin.

otopark sorunu yok pek olimpiyatta ama araba ile maç çıkışı tam bir işkence olur bu maç onu hatırlatayım. metro, marmaray duraklarından birine park edip metroyla maç çıkışı trafiğinden daha rahat sıyrılabilirsin, akşam tuzla'ya dönüş de problem çünkü. ama ne şekilde gidersen git allah sabır versin diyeyim şimdiden..
  • calzoncillos  (25.02.15 08:10:08) 
her türlü zor olacak. çünkü 70 bin kişiye ne oradaki metro dayanır ne otopark. arabanla erken gidersen otoparkta içinde oturup uyursun, müzik dinlersin, telefonu karıştırırsın. maç sonu da yarım saat, 1 saat sonra rahatlayınca çıkarsın.


  • merhum  (25.02.15 08:35:10 ~ 08:35:32) 
bu durumda galiba arabayla gideceğim. Stad otoparkında yer bulurum umarım. Zaten 3 kişi olacağız, daha az yoruluruz. teşekkürler.


  • tamam  (25.02.15 09:42:08) 
sonuç:

arabayla saat 4te tuzla'dan yola çıktım. maçın 5. dakikası gibi stada girebildim. dönüşte de 2 arkadaşı erenköy ve tuzla'ya bırakmayı da katarak 2.35'te eve girdim.

arabayla gitmeyin.
  • tamam  (28.02.15 15:51:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.