[]

Bilgisayarim kafayi yedi yardim eyleyin lütfen

sony vaio, windows 8 bilgisayarim.

"Otomatik onarma hazirlaniyor" ve ardindan
'kullanici bilgilerinize ulasiliyor:
Yazisi beliriyor ve bu dongu surekli tekrar ediliyor. Kendine gelmiyor bi türlü bilgisayar: surekli otomatik onarim, kullanici bilgisi. Ne olmus olabilir buna? Ne yapmam gerekir tek basima bir seyler yapabilir miyim?
Bilgisayarin garantisi bitti ve maalesef bilgisayardan anlayan birine goturecek param yok.

 
NNoktalamalar icin kusura bakmayın telefonum da cok normal degil, buradan yazmak da cok zor :/


  • çaykovski  (24.02.15 21:33:35) 
Bilgisayarı kapatın. Kapalı iken assist butonuna basın. Oradan bilgisayar onarmayı seçin (dosyaları kaybetmeden) Ya da bilgisayarı sıfırlayın. (dosyalar & uygulamalar gider)


  • diyanet takvimi  (24.02.15 22:23:32) 
İçeriğin önemine göre yapılacak işlemler var, eğer önemli dosyalarınız varsa birinci olarak cd'den-bellekten çalışan ubuntu veya pardus ile dosyalarını kurtarabilirsiniz, bu aklınızda bulunsun.
Şu anda bilgisayarla baş başa yapabilecekleriniz; güvenli modda açmaya çalışabilirsiniz, açılışta F8 veya Shift+F8 sanırım, eğer güvenli modda açmayı başarabilirseniz şüphelendiğiniz bir program varsa onu kaldırabilir veya sistem geri yükleme ile çalışan bir güne dönebilirsiniz.
Bu onarma meselesini sonuna kadar beklemeniz de tavsiye edilmiş, kısa sürmüyormuş, bir de elinizde windows 8 dvd'si varsa iyi olurmuş.
Cihazınızın Onarma Modu olması gerekiyor bir de genelde bilgisayar açılırken F'li tuşlardan birine basarak veya f8 ile geçtiğimiz menüde bilgisayarınızı onarına girdiğimzde açılır, burada bir kaç araç vardır ve pek işe yaradığını görmedim ama bu şekildeki halini kurtaramadığınız takdir de buradan cihazınızı fabrika ayarlarına alabilirsiniz. (Onarma Modu ile ilgili kullanım kılavuzunda Onarma-Recovery başlığına bakın)
  • atom karincanin torunu  (24.02.15 22:27:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.