[]

Android icin adim sayar

Android telefonum icin adim sayar ariyorum. iPhone icin herkesin kullandigi bir tane var, arka planda kendi halinde calisiyor - istedigin zaman bakip kac adim attigina, gunluk-aylik-yillik ortalamalarina filan da bakabiliyorsun.

Android icin en iyi adim sayma programi hangisi? Sabah evden cikarken baslasin, gece eve gelene kadar ne kadar yurudugumu kaydetsin.

Ek soru1: GPS uzerinden mi calisiyor bunlar? GPS hep acik mi olmali?

Ek soru2: Yurudugumuzu veya arabada oldugumuzu nasil anliyor meret? Malum Istanbul trafigi, yeri geliyor 10km/saat ile gidiyoruz :)

 
Noom walk var ?


  • indescribable  (24.02.15 20:54:08) 
Soru 1 : gps ile değil, telefonun dahili sensörü ile çalışıyor
soru 2 : telefonu eline alıp hızlıca sallasan da adım atmışsın gibi sayıyor. Çok net değil

  • me gusta  (24.02.15 20:55:08) 
google fit
play.google.com

  • murtiii  (24.02.15 21:15:21 ~ 21:16:10) 
Sony xperia z2 telefon, sensorden var mi ki?


  • ruhi mucerret  (24.02.15 21:39:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.