[]

Fotograflarim gitti

Babam benim bilgisayari kendininkine yedeklerken onun bilgisayardaki butun fotolari cok aceleyle sildim zaten hepsi benim harddiskte duruyor diye ama babam da nasil olsa yedekledik diye benim harddiski formatlamis butun fotograflar gitti icime okuz oturdu.

Soru: lutfen beni rahatlatir misiniz?


 
recover yapmayı denedin mi


  • basond  (24.02.15 20:10:06) 
bilgisayarı hemen kapa daha da açma, hdd yi sök başka bilgisayara ikinci hdd olarak tak.
windows çalıştıkça sistem dosyalarını vb yazdığından, silinen fotoların üstüne yazıyor.
o hdd den sakın windowsu çalıştırmayın.
windows o diskten çalışmıyor ikinci ayrı bir hdd den çalışıyorsa daha çok foto kurtarırsınız
ama dediğimi yapın, o bilgisayar açık kalmasın.
  • furciferpardalis  (24.02.15 20:11:22 ~ 20:13:38) 
Bunlar icin cok gec arkadaslar. Babam bunu kim bilir kac gun once yapti. Ben de yaklasik 1 hafta once sildim ve babam da windows 7'yi silip windows 8 kurdu bunlarin uzerine.


  • letheavendangered  (24.02.15 20:18:30) 
birkaç gün olsa hiç değilse sistem dosyalarının gelmediği yerlerden birkaç foto kurtulurdu da...bu durumda zor gerçekten.
geçmiş olsun.
makinadaki kartlardan belki biraz kurtulmaz mı?
kartlara genelde fotodan başka bir şey konmadığı için, kartı silip yeni foto çekseniz bile boş kalan alanlardaki son fotolar kurtulabilir belki teselli.
  • furciferpardalis  (24.02.15 20:42:39) 
Eski telefonumdandi hepsi. Artik ortada kart mart yok.


  • letheavendangered  (24.02.15 21:25:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.