[]

VW Polo 1.2 Comfortline vs Ford Fiesta 1.6 Trend X

İkisi de otomatik. Fiyat farkını unutarak, marka, özellik, donanım, yakıt, sürüş vs gibi doneleri göze alırsak. Hangisi?




 
polo malzeme kalitesi ve otomatik şanzuman açısından daha iyi olabilir ama eğer çok yokuşlu bir yerde yaşıyorsanız fiesta yı almanız daha makul olabilir. 1.2 motor zorlanabilir.


  • evrimini tamamlamis hamambocegi  (24.02.15 11:34:33) 
fiesta. polo'daki dsg hala sorunlu bir sanzıman ben güvenip almazdım. garantisi bitmeden satarım diyorsan polo'da düşünülebilir.

ayrıca ; birde clio'ya bak edc sanzımanı övüyorlar.
toyota yaris'de cvt sanzıman kullanıyor. bu aracada bir bakın.
  • 1917  (24.02.15 12:21:21 ~ 12:25:17) 
şahsi tecrübelerimi yazıyorum. polo; daha tok, sürüşü keyifsiz, ergonomisi (düğmelere erişim) sıkıntılı, direksiyon kötü, frenler eh işte, bunlara rağmen vw olduğu için ikinci eli kuvvetli.
fiesta; tokluk hissi polo kadar kuvvetli değil, sürüşü çok daha keyifli, ergonomisi daha iyi, direksiyon mükemmel (sınıfına göre), frenler şahane.

yüzeysel bir karşılaştırma belki ama ben olsam fiesta alırdım. yalnız bu karşılaştırma manuel şanzımanlar için. dsg sorun çıkarabilir. fiesta'da yeni nesil çift kavramalı şanzıman var mı bilmiyorum.

farklı bir seçenek olarak da honda jazz bakılabilir.
  • orient blue  (24.02.15 15:50:16) 
fiesta.
konu satışsa fiesta'tı da aynı gün satarsınız.

  • kayranin kedisi  (24.02.15 22:54:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.