[]

kredi çekme olayı nasıl işliyor?

3000 lira kadar bi kredi çekmem olacak. 5/6 ayda ödemek üzere. şimdi maaşımı aldığım banka(teb)nın, firmayla ilgilenen sorumlusu ile konuştuğumda elimden geleni yaparım filan dedi.
1-bankaları araştırmama gerek var mı? her banka pat diye kredi verir mi?
2-diyelim ki teb'den almaya karar verdim. yarın da bankaya gittim. direkt parayı nakit olarak mı verirler, yoksa hesabıma mı yatırırlar?


 
1- hangikredi.com buradan faiz oranlarına bir bak. çok farketmezse kendi bankandan çek. çünkü maaş hesabı olduğu için fazla belge talep etmezler. ben bir kimlik fotokopisiyle 20 bin çekmiştim garanti'den.

2- bankaya gidip prosedürleri tamamlayınca yatırıyorlardı hatırladığım kadarıyla. en kötü ihtimalle ertesi gün hesabında olur.

3- bkz. 2
  • himmet dayi  (24.02.15 09:11:54) 
enpara dan çektim ben hocam ugraşma hiç


  • mirty  (24.02.15 09:15:17) 
3000 lira ufak bir rakam. o yüzden faiz oranı düşük diye başka bir bankaya bulmaşmayın bence, teb'den alın. maaş müşterisi olduğunuz için süreç çok daha hızlı ilerleyecektir. siz başvuru formunu imzalar verirsiniz, sistem otomatik olarak onaylar ya da reddeder. onay gelirse ödeme planı ve kredi sözleşmesini imzalarsınız, para 5 dakikada hesabınıza yatar. ha şube yoğundur, 5 dakika olmaz da 25 dakika olur.. kredi geçtikten sonra elbette nakit olarak da alabilirsiniz.


  • orient blue  (24.02.15 10:43:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.