[]

cam filmi cezası

merhabalar,

dün gece polis çevirmesinde ceza yazmak istediğini net olarak anladığım bir trafik memuru cam filminden ve zincir bulundurmamaktan ceza yazdı. arabayı şuraya çekle başladı, ehliyeti ver! ruhsatı ver! üfle şunu! nereye gidiyonuz gençler? adın ne senin!'le devam etti. adın ne senine kadar birşey demedim. adın neden sonra sizin adınız ne dedim. napacan adımı! dedi ve ruhsatı aldı polis aracına gitti.

zincir için olana birşey yapamıyorum biliyorum. film için olanda 2 numara filme ceza yazılmadığını, arabanın muayeneden böyle geçtiğini, kurul kararı olduğunu belirtmeme rağmen cezayı yazdı. eve geldim modifiye araçlar falan filan düzenlemesiyle filmlere de ceza yazılıyor diyor bir haberde.

bunun aslı, şu anki uygulaması nedir bilen var mı? geçen senelerde bir kaç mahkeme kararıyla film cezaları iptal edilmişti. tutanağı imzalamadım. 7 gün içerisinde birşeyler yazmış film için. prosedür nedir? ne yapılabilir bilmiyorum.

polis memurunu yarın şube müdürüne şikayet edeceğim, ilgili kanala egm web sitesinden mail atacağım. bu tarz şikayetlerin prosedürü nasıl işliyor onu bilen var mıdır merak ediyorum.

bilenler bilmeyenlere anlatsın lütfen.

 
190 lira cezasi var cam filminin, rusvet istemisler siz anlamadiniz sanirim ya da anladiniz vermek istemediniz, corba parasi atsaydiniz bu kadar uzamazdi. ama tavrindan dolayi sikayet edebilirsiniz tabiki.


  • pinman  (24.02.15 02:33:04) 
ön ve ön yan camlar için film yasak. muayeneden geçiyor dediğin hafif kusurlu olarak geçiyor. hafif kusur olduğu için bi yaptırımı yok ama yine de polis gördüğünde ceza yazabiliyor. 7 gün içinde filmleri söktürüp herangi bi trafik şubesine gidip arabayı gösteriyosun.

geçen gün bana da yazmaya çalıştı film cezasını bir polis. kendi ekip arabasının ön camında bile film olduğunu gösterip sizin uymadığınız kurala ben niye uyayım ki diyince ceza yazmadı. bi dahaki sefere aklında olsun, kullanabilirsin bunu.

ve tabi geçmiş olsun.
  • 10032007  (24.02.15 02:34:21) 
malatyada bir davada ceza geri çekilmiş gibi bi haber vardı onu arasttır istersen


  • fasulyek  (24.02.15 02:37:00) 
değer bi paraysa bana yaz iptal ettirelim


  • hebanon  (24.02.15 02:41:39) 
2013 yılında sakarya'da ve denizli'de çıkmış mahkeme kararları var. aracın içinden görüşü engellemeyecek durum olarak mahkeme cezanın iptaline karar vermiş. bugün baktığımda ocak ayında çıkan bir habere göre modifiyeli araç düzenlemesinde cam filminden de bahsediyor. son çıkan düzenlemenin pratikte uygulamasına mı denk geldim yoksa hala o mahkeme kararı emsal teşkil eder mi onu merak ediyorum.


  • il padrino  (24.02.15 03:05:22) 
eger ugrasmak istersen mahkemeye git iptal ettirebilirsin cezayı. aynısı benım basıma da geldi. kız arkadasım avukat polise demişti bu ceza hukuka aykırı, yazamazsınız iptal ediyor mahkemeler zaten diye, ama işe yaramadı tabi, iyi o zaman ben yazıyorum gidin mahkemeye verin iptal ettirin dedi. bu arada 7 gun içinde o filmi soktur bidaha yakalanırsan arabayı baglarlar(bu da basıma geldi ordan biliyorum).


  • t joe  (24.02.15 07:23:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.