[]

değer vermek

Aslında x é değer verip y yi bulmamış gereken zamandayız da ben epey farklı geldim.


Konuştuğum herkesi sahipleniyorum ne bileyim yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyor gibi halbuki yok böyle bi dünya biliyorum ama sahiplenmekten değer vermekten vazgeçemiyorum.

É tabi gün geliyor üzülen ben oluyorum da.

Napsak ne etsek bilemedim

 
henuz yeterince uzulmemis olabilirsin belki. soyle saglam bi kazik kendine getirebilir


  • lunker  (24.02.15 03:56:33) 
Siz adam olmazsiniz. Cevremde var boyle birileri oradan biliyorum.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (24.02.15 05:16:05) 
Ben de bunu diyorum bu durumu nasıl düzeltelim? Ne yapabilirim?
Eskiye nazaran daha az değer veriyorum sahipleniyorum ama yok yani yaptığımın mantığı yok açıklaması yok şuradan biriyle iletişimi kessek efsane üzülürüm Gibi mesala.

Help :(
  • indescribable  (24.02.15 08:11:18) 
Sahiplenme durumunu çözebilirsem değer olayı da kalkar gibi geliyor ama çözemedim ben çıkamadım işin içinden.
Bi insanlara değil ki atıyorum kalem aldım onunla aşk yaşıyor gibiyim hani çok isteyerek aldıysam. Gibi gibi örnekler işte

  • indescribable  (24.02.15 08:51:32) 
Kaybetmediğin sürece sahiplenmek güzel şey. Sahiplenilmek de öyle.


  • sehpa fx350  (24.02.15 09:06:08) 
değer vermek farklı, sahiplenmek farklı bir şey. bence ilk önce ikisinin aynı şey olmadığının farkına varman lazım. sonrası kolay.


  • gokhan atestepe  (24.02.15 20:29:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.