[]

4 gündür geçmeyen yüksek ateş

Cuma akşamından beri devamlı yüksek ateş ve eklem ağrıları çekiyorum. Sorun şu ki bu yaşıma kadar (26) hiç ateşim çıkmamıştır. Çıktıysa bile en fazla 37 olmuştur. Ama şimdi devamlı 39'larda seyreden ateşim var.

Acildeki doktorun vermiş olduğu Katarin forte isimli ilaç en fazla 5 saat etki gösteriyor sonrası yine aynı. 4 günde 12 tane ateş düşürücü içmişim.

Yarın poliklinik doktoruna gidicem ama yine de sormak istedim. 26 yaşında yetişkin bir erkekte bu ne hastalığıdır?

 
Kan testi yaptılar mı? Yapmadılarsa yaptırmalısın.


  • Lola90  (23.02.15 23:42:44) 
Hayır yapmadılar. Bakalım yarın 15:00 de gidicem.


  • mayday  (23.02.15 23:58:33) 
aspirin at panpa.


  • siradisi00  (24.02.15 00:04:04) 
mikrop kapmış olabilirsin. lökositler yukseliyor ve hem ates yapıyor hem de siddetli bir agrı. cok kötü :( ihmal etme mutlaka hastaneye git buyuk ihtimal bi kaç gun iğne yiceksin.


  • slalom  (24.02.15 01:06:07) 
Yapılan tetkikler sonucunda zatüre olduğum ortaya çıktı.


  • mayday  (28.02.15 13:46:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.