[]

ieltse başvurmuş olanlar bana bi yardım edebilir mi?

merhaba ya iki saattir kitliyorum burayı ieltsle ilgili. yanlış yapmaktan korkan bir yapım var kusura bakmayın.. şimdi ben kimliğimi taradım yükleyeceğim fakat not olarak şunların olduğuna emin olun diyor:
your ID number
your signature
your date of birth
your photograph
your ID expiry date

id ok. date of birth ok.

-doğal olarak id'de benim imzam yok, ayrıca imzamı atıp taratmalı mıyım?
-expiry date dediği bizi bağlamıyor değil mi biz de öyle kimliğin son kullanma tarihi falan yok?
-kimlikteki fotoğrafım yeterli mi?

 
- ben imza atmamıştım
- t.c. kimliklerinde son kullanma tarihi yok
- kimlikteki foto yeterli
  • protector  (23.02.15 23:30:05) 
@protector teşekkür ederim soruların seviye ilkokul ama korku işte :)

şu imzadan emin olamıyorum ama bir türlü. bir kaç onay daha alsam rahatlicim.
  • çaykovski  (23.02.15 23:33:30) 
Bu istedikleri kimliğe ilişkin olarak not düşüldüyse, kimliklerde imza da yok. Bir sorun olmaz.


  • protector  (23.02.15 23:35:13) 
Id number tc no olacak ımzayada gerek yok


  • steward  (24.02.15 00:10:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.