[]

iş bankasına neler oluyor?

neler oluyor harbiden? hortumlamalar, chpler havalarda uçuşuyor. RTE'nin Bank asya olayında olduğu gibi bunda da parmağı varmı? bugünde banka çıkan iddialar için yasal yollara başvuracakmış. özet geçebilecek?




 
Cok büyük ihtimalle rte kapiyi zorluyor ama giremez. Ancak iddialar neler haberim yok?


  • vazovski  (23.02.15 19:43:47) 
bi şey olduğu yok. asparagas haberler hepsi. banka tazminat davası açacak bu yalan haberler için. gelecekte hedefe konmuş olabilir tabi bu muhabbetini döndürüp böyle bir algı yaratmak istiyorlar gibi geliyor.


  • fukka  (23.02.15 19:48:15 ~ 19:49:16) 
atatürk sebebiyle iş bankası'nın belli bir yüzdesi chp'ye ait. havuz medyasından bir iki gazete de "tmsf iş bankası'na el koyacak" diyerek haber yaptı. o haberin içeriğinde chp'nin hisselerine el koyulacağı yazıyordu ancak sür manşet iş bankası'na el koyulmasıydı tabii. dayanak olarak da siyasi partilerin bankalarda hissesi olamayacağına dair yasa çıkacağını göstermişlerdi. tabii ki tmsf'nin iş bankası'nın %1'ine bile el koyamayacağını herkes biliyor.

bu sallama haberler sebebiyle güne %3 düşüşle başladı iş bank hisseleri. banka da bu spekülasyonlar sebebiyle dava açacak. eskiden bu haberi yapmak çok ciddi bir suçtu zaten. spk, bddk adamın ağzına sıçardı. sağolsun akp bunu da bozdu.

iş bankası'na el koymaları imkansız. türkiye'nin en büyük özel bankasından bahsediyoruz. zorlasan devletten daha büyük diyebilirsin. zaten bakan çıkıp bunlar saçma sapan haberler tarzı bir açıklama yaptı. akp bakanı kendi ağzıyla söylüyor yani. bunu söyleyen ekonomi bakanı nihat zeybekçi.

özet olarak bu şekilde.

rte'nin bu kapıyı zorladığını da düşünmüyorum. muhtemelen bu haberleri yapanların ağzına sıçmıştır birileri. bank asya'dan söz etmiyoruz sonuçta. onlar da biliyor bu ülkede seçim kazanmanın tek yolunun ekonomi olduğunu. demokrasi, insan hakları vs hak getire. kriz olmadan gitmezler, onlar da bunu biliyor.
  • ack3000  (23.02.15 20:25:38 ~ 20:26:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.