[]

korsan kitap alanlar

utanmanız yok mu evladım? kim bilir nerelerden alıyorsunuz istanbul'da ya da sakarya'da o lanet şeyleri? ha, nerden alıyosunuz?




 
ebook olarak indiriyorum ben artık normal kitap okuyamıyorum.


  • sta  (23.02.15 20:11:16) 
Yerden tezgah açan insanlardan alıyordum eskiden. Utanmam yoktu. Şimdi de yok utanmam, sadece okumak istediğim türde kitaplar denk gelmiyor. Bir de sesli kitap kullanıyorum ben artık.


  • aychovsky  (23.02.15 20:12:36) 
Istanbul beyazıt caminin karisinda hanlar var ordan alabilirsin ayrıca 5 liraya ikinci el orijinal kitaplarda var


  • intern in the house  (23.02.15 20:56:15) 
korsan alacağına ikinci el deneyin bence de. istanbul beyazıt'ta özbek ve özdemir çarşılarına uğrayın.


  • burya  (23.02.15 21:00:21) 
benim oyum da ikinci elden yana. zaten eğer çok yeni ya da çok popüler bir kitap aramıyorsanız sahaflarda korsan fiyatına ve belki daha ucuza bile bulabiliyorsunz. Onun dışında toplu alım yapılacaksa internetten almak da çok avantajlı olabiliyor. korsan gerçekten kötü yazarını, emeğini, yayınevini bir kenara bırakırsanız bir yerden sonra o kitaplar kitaplıkta size bile hakaret, haksızlık gibi görünüyor. kısa sürede kapağı soluyor, yazılar soluyor, kitap kuş gibi hafif ele oturmuyor falan. şahsi görüşlerimdir.
eyyorlamam bu kadar.

  • orgutitirafcisi  (23.02.15 21:49:43 ~ 22:00:53) 
korsanın kralı e-kitapta artık, şak diye binlerce kitap iniyor, ve indirirken utanıyorum. basılı korsan kitap hayatımda 1-2 kez anca almıştım, baskıları vs çok kötüydü, zaten okuduğum kitapların korsanı da pek basılmıyor.

şurada okuyacağınız en fazla yılda 20 kitap, senede bir 300-400 tl ayırın şu kitaba.
  • game of thrones  (23.02.15 21:55:54) 
akmardan alıyorum, orjinal diye sattıkları kitapların hepsi sahte şerefsizlerin :) arkasına ders kitabı bandrolu yapıştırıyorlar


  • docrivers  (23.02.15 22:11:44) 
Beyazıt'ta çok var. Devlet bir kitaptan %8 vergi aldığı sürece korsan almanın yanlış bir tarafını görmüyorum.


  • angelus  (23.02.15 22:13:20) 
istanbul değil ama, akçayda dükkanlar var.


  • inheritance  (24.02.15 08:29:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.