[]

Bu kızla nasıl karşılaşacağım? Yoksa arasam mı?

Hiçbir yaşanmışlığı olmayan uzun bir hikayeyi özetleyeceğim:

Bu kızı ben lisanstayken kesmeye başlamıştım, o karşılık vermiyordu. Sonra benim sevgilim oldu, kesmeye devam ettim (Buraya takılmışsınız. Açıklama: Gözlerimi kızın gözlerinden alamıyordum, o kadar güzel gözleri var. Ama hiçbir girişimde bulunmadım lan), bu sefer o da karşılık bakışları atmaya başladı. Uzun süre böyle kesiştik ama girişimde bulunmadık sevgilimden dolayı. Aynı okuldaydık ama isim-bölüm vs hiçbir şey bilmiyorduk. Sonra mezun oldum gittim, uzun süre hiç karşılaşmadık. İnternetten aramaya çalıştım ama bulamadım. Yurda geri dönünce yine birkaç ayda bir karşılaşmaya başladık, ve aynı şekilde kesişiyoruz. Ama bu sefer de onun sevgilisi olduğunu fark ettim. Gel zaman git zaman benim de başka sevgililerim oldu bitti, birkaç ayda bir karşılaştık ama tanışma fırsatımız olmadı, sonra karşılaşmalar da kesildi.

En son geçen yaz, tam bir kız benim kıçıma tekmeyi bastıktan bir hafta sonra bir konserde karşılaştık, bir senedir hiç karşılaşmıyorken. Bu fırsatı kaçıramazdım, ve bu kez bağlayıcılığım olmadığı için gittim yanına tanıştım. Konuştuk biraz, isimlerimizi öğrendik, okul/iş vs muhabbet ettik 10 dakika kadar. Sonra gitmesi gerektiğini söyleyince telefon numarasını istedim, verdi. Günün kalanında kızı bir elemanla gördüm ama sevgili miydi emin olamadım. Ertesi gün mesaj attım, cevaplamadı. Birkaç gün sonra aradım açtı, konuştuk biraz. Sonra birkaç kez mesaj attım, yarısını cevaplamadı. En son görüşme talebi içeren bir mesaj attım, cevap vermeyince daha da darlamadım. Muhtemelen sevgilisi var deyip gömdüm içime.

Şimdi yine aradan zaman geçti, o zamandan beri hiç karşılaşmadık. Bu aralar ben de yalnız kaldım ve bu kız aklıma düştü yine. Eğer sevgilisi yoksa bir şekilde iletişim kurmak ve fırsatımız olursa denemek istiyorum. Çok bakıştık vs, yani karşılıklı bir ilgi var. Tanıştığımızda bana telefon numarasını da verdiğine göre benimle ilgili bir ihtimal vermiş kafasında herhalde ama... Olmadı işte! Belki bu sefer denk gelsek olur... Ama şu an aradan 9 ay geçmişken yine yazamam kıza! Kızla karşılaşıp konuşsak o zaman arardım, ya da en azından sevgilisi olmadığından emin olsam belki... Ama bu durumda ne yapabileceğimi bilmiyorum.

Kızın Facebook hesabını buldum, ancak çok az şeyi açık. Üstelik başka hiçbir sosyal medya hesabını da bulamadım. Mesleğini ve o zaman çalıştığı yerin semtini biliyorum sadece. Akıl verin şu adama..? Kızla neredeyse hiçbir paylaşımımız olmadı ama, biraz da 'eskiden' kalan bir kız olduğu için bişeyler hissedebiliyorum. Yeni tanıştığım kızlara karşı çok zor bir şeyler hissediyorum. O yüzden bu kıza taktım kafayı.

Tikler akşama.

 
Sonra benim sevgilim oldu, kesmeye devam ettim, den sonrasını okumadım, çok bir şey kaybetmedim sanırım..

Cevap olarak ara diyorum.
  • sehpa fx350  (23.02.15 16:29:05) 
tam cevap yazacaktım baktım sehpa benim diyeceğimi yazmış. sonra benim sevgilim oldu kesmeye devam ettimden sonrasını okumadm.


  • sta  (23.02.15 16:35:49) 
kızdan bir şey çıkmayacak ama ara. içinde kanser olacağına dışarıda konser olsun.


  • rubenanyukov  (23.02.15 16:43:37) 
sevgilisi olan bir erkeğin bir kızı ısrarla kesmesi çok kötü bir olay.Bu kız bunu bile bile seni kabul eder mi? kabul etse senin gene yapacağını düşünür?(-1)
Telefonunu lütfen vermiş,telefon ve mesajlarına genelde dönmemiş ilgilenmiyor yani(-2)şu an -2 desin.

-2 yi +1 e çevirecek şık bir hamlen varsa yap,yoksa rahatsız etme
  • bdsm izmir  (23.02.15 17:20:06) 
Bdsm izmir tam ben diyecektim bunları

Efsane bişey yapman lazım 0 2 durumdayken 3 2 yapabilmek için
ara ama sağlam bişey yap
  • indescribable  (23.02.15 17:22:05) 
dene şansını.

tabii eğer hikaye gerçekse.
  • fransizkalanadam  (23.02.15 17:34:27) 
yazma abi kız telefonunu sırf ayıp olmasın diye vermiş de olabilir yani sana yok olmaz diyecek hali yoktu sonuçta ki mesajlarını da cevaplamamış napsın ya bi git arkadaşım diyecek hali yok sonuçta


  • yeni dunya duzeni  (23.02.15 17:47:04) 
dene şansını ne kaybedersin


  • the game  (23.02.15 18:56:16) 
Onun sevgilisi varken o da beni kesmisti. O konularda esit durumdayiz yani. Ayni sekilde sevgilimiz varken tanisma girisimimiz de olmadi. Ahlaki kismini bir kenara birakarak: O üç puanlik golü nasil atabilirim? Mesaj atmayip da Facebook'tan eklesem acaba daha mi iyi olur, soyle bir yoklarim filan sevgilisi var mi diye..?


  • ikinci hesap  (23.02.15 21:46:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.