[]

Birdman hakkında düşünceleriniz

Film benim için hoştu. İzledik mesajları aldık bazen sıkıldık. Fakat sözlükte herkes başyapıt demiş. Mesela sizi etkileyen kısımlar nelerdi?




 
bence güzeldi. en iyi erkek için ideal ama en iyi film olamaz.


  • yapma volkan  (22.02.15 21:26:41) 
Kiz yoldan gecen birinin kafasina tukurdu ya? Heh en cok onu sevdim. Guzel film ama ole hayran olunabilecek kadar degil bence.


  • guldum gectim genceciktim  (22.02.15 21:28:45) 
arkadaşımla otutup izleyelim şunu dedik. yarısında kapattık. çok sıkıcı geldi bize. yani tamam değişik bişeyler falan denemişler sanırım ama yoruyor hani. merak da etmedim açıkçası. normalde boktan da olsa filmleri bitiririm, en kötü sardıra sardıra sonuna bakarım. onu bile yapmadım daha sonra.


  • elorelia  (22.02.15 21:30:15) 
yarısında kapattık arkadaşla izliyordum. arkadaş "senin getireceğin filmi.." dedi. ben de sözlükte çok övdüler hatta birdman batman iğneleme falanmış vs vs. bir şeyler dedim okuduğum entrylere dayanarak. sonra fargo açtık.


  • westblack  (22.02.15 21:47:54 ~ 21:48:17) 
Tiyatro ile hasbihal olmuş insanlar için ayrı bir önemi olan filmdir. Muhtemelen oscar ile ilgili seçimi yapan insanların da buradan gelen geçmişleri olduğu için kendi benliklerini görüp ön plana çıkarmışlardır.
Onların gözüyle hikayeye girip "birdman" ile empati kurarsanız 10 numara film. Aksiyon bekleyerek kimse izlememiştir heralde ?
Benim notum 7.
  • seindfeld  (22.02.15 21:48:13) 
10 dk izledim, media player'i kapattım, hard diskten sildim.
movie murder here-

  • my name is faith  (22.02.15 21:52:02) 
çekim tekniği, benim için oldukça sürekleyici ve dinamikti. montajlayarak plan sekans etkisi vermeleri gün geçişleri yenilikçiydi. bence bundan daha sonra farklı yönetmenler de etkilenecektir.
senaryosu, tam olarak oyuncu olma çabasını anlatıyordu. hollywood- broadway çekişmesi, bizde saha çok dizi,sinema-tiyatro oyunculuğunu düşünün, hep soruyorlar ya magazinde vs. :) tiyatronun tek ve geri dönülemez olmasını daha gerçekçi bulan bir taraf var ve edwardcıgımın kalkık penisi :) de bu duruma muhteşem uyuyordu. bir yandan hayatında en iyi işini daha genç yaşlarda yapıyor aktorler düşünsene 30nda muhtesem bi 5 yıl geçirdin. bi otuz yıl daha yaşa kötü hissedersin herhalde. bir sürü oyuncu da öyle çok azı her yaşında aktif olarak sektörün içinde. klasik parıltılı holywood hayatına bakma durumu :).
müzikleri güzeldi yan karakterler daşaklıydı. bir de benim özel olarak sevdiğim bir şey var. fantastik olmayan filmlere görsel efektli fantastik ögeler eklenmesi.
  • fasulyek  (22.02.15 22:06:29) 
- Çekim tekniği mükemmeldi bir kere; filmin %90'ı tek sahne 'gibi' idi.
- Diyaloglar, karakterlerin 'kişilikleri' harikaydı.
- Michael Keaton/Batman/çöküş mesajları güzeldi.
- Edward Norton <3

10 üzerinden 10 puan verdiğim, son 14 yıl içerisinde çekilmiş tek film. 10 üzerinden 10 puan verdiğim toplam 7 film var.
  • long live rock n roll  (22.02.15 22:32:31 ~ 22:34:06) 
Cekim teknikleri cok güzeldi +1, tum filmi tek sahne gibi izlemek baya keyifliydi.

Karakterlerin isleyisleri de güzeldi. ben izlerken sikilmadim zevkle izledim ama mükemmel filmdi de diyemiyorum, guzel filmdi diyorum. Bir seyler eksik gibiydi sanki.
  • fraise  (22.02.15 22:48:20) 
sevemedim. eğer oskarı alırsa son yıllarda the hurt locker ve slumdog millionaire'den sonra ödülü hak etmeyen 3. film olacak benim gözümde. çok abartıldı.


  • efreet sultan  (22.02.15 22:51:17) 
güzeldi. ama sıkıcıydı. değişikti biraz. başyapıt değil. mesajlar vardı falan.


  • ermanen  (22.02.15 22:51:29) 
Gayet güzel ve akiciydi. Piyasada genelde vur kır, uzaya çık ,.dram olsun öldürsun tarzı filmler olduğundan ve bu filmin de içi doluca olduğundan çokça tuttu gibi


  • nucleon  (22.02.15 23:11:29) 
Özellikle yönetmen tercihleriyle çok iyi hale gelmiş bence film. Geçişler, müzik derken kesintisiz izlenebilecek bir ritmi var filmin. Birinci kişi gözünden çekilen ve koridarda geçen geçiş planları da oradaymış hissiyatını katıyor filme. Zaten tiyatronun samimiyetini, insancıl doğallığını sinema ile birleştirmiş. çok da güzel yapmış. Bu seneki oscar adaylarından benim izlediklerim arasında grand budapest hotel'le birlikte en orjinal filmdi diyebilirim.


  • spoontrooper  (22.02.15 23:15:33 ~ 23.02.15 00:12:05) 
fena değildi ama havada kalan bölümler vardı, iki kadının öpüşmesi vs. gibi. muhteşem değildi, oscar alacak kadar değildi. inarritu'nun çok daha iyi filmleri mevcut.


  • bradshaw  (23.02.15 08:32:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.