[]

bebek oyuncağı

selamlar,

6 aylık (6 ay 22 günlük) yiğenime şu oyuncağı alacağız; www.e-bebek.com

hepsini ayrı ayrı almaktan daha ucuza geliyor. şuan sadece halkalarıyla oynayabilir sanırım. ama sonuçta hepsi alınacak diye bunu alalım dedik. sorum ise şu; en baştaki oyuncak (şekilli nesneleri içine attığın oyuncak) yuvarlak. yuvarlak olması oynamasını zorlaştırır mı? onun yerine kare olanlarından mı almak lazım. mesela; www.e-bebek.com

ek soru; şu seti nasıl bilirsiniz? alalım mı? www.idefix.com

 
yalnız ilk linkteki oyuncak için 12 ay ve üzeri yazıyor. kesinlikle dikkate alınması gerektiğini düşünüyorum o uyarıların


  • ack3000  (22.02.15 19:19:34) 
evet, okudum. şuan sadece ortadaki oyuncağı kullanacağız ve onun için 6 yaş ve üzeri diyorlar. zaten ne yapacak olsak önce doktora soruyoruz.


  • sheridans  (22.02.15 19:22:31) 
anladım. benim ufak bir kardeşim var 4 yaşında. en çok gelen hediye çeşidiydi bu gösterdiklerin. oyuncak güzel ilk linkteki ama mesela bizde 4 tane vardı aynısından:) her türlü alınan bir şey. o yüzden bence başka bir şey alın.

ilk oyuncak, oynamasını zorlaştırır ama diğerini de açmak çok kolay. o yüzden üstünden atmak yerine kapağı açıp atmaya yönebilir. kardeşim inatla kapağı açıp atıyordu ve şekillerden sokmaya çalışınca "mal mısın olm kapağı açsana" der gibi bakıyordu:)
  • ack3000  (22.02.15 19:27:37) 
reklamında da bebek kapağı açıp atıyor. her izlediğimde gülüyorum. bizimki kapağı açmayı akıl etse "lan çok zeki bu çocuk" diye havalara uçarız herhalde :) bize hediye geleceğini sanmıyorum. doğduğundan beri sadece ben ve ablam birşeyler aldık. yuvarlağını alalım o zaman. o oynarken biz tutarız falan.


  • sheridans  (22.02.15 19:31:54) 
eskiden kalma 3-5 oyuncağı vardı etrafa dağıtmadığımız. baktım ama bulamadım bulsam gönderirdim ben. anam gelince bi sorucam ona, bulursa göndereyim ben boşa masraf olmasın, aynı oyuncak.

bu arada ilk linke tekrar baktım da kırmızı tarafı düz, yeşil tarafı yuvarlak. her ikisinde de aynı şekiller var. o yüzden sorun olmaz bence. ilk link güzel diyorum ben
  • ack3000  (22.02.15 19:36:45) 
teşekkürler, çok naziksin. ama birine verilmiştir büyük ihtimalle. biz de misyonunu tamamlayan herşeyi anında gönderiyoruz. yoksa yiğenimin ayrı eve çıkması gerekir :) tekrar teşekkürler.


  • sheridans  (22.02.15 19:43:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.