[]

fotojenik olma durumu

guzel bir kadin/ yakisikli bir erkek fotojenik olmayabilir ya da tam tersi cirkin bir kadin/ erkek fotograflarda cok guzel/ yakisikli olabilir mi? bu neye gore degisir, nasil olur?

poz vermeyi bilip bilmemekle ilgili bir durum mudur? insanlar sonradan fotojenik olabilir mi?

ne dusunuyorsunuz bu konuda? benim icin cok buyuk bir merak durumu da. tesekkur ederim simdiden herkese.

 
Bununla ilgili bir kaç makale vardı ingilizce. Bulursam edit'leyeceğim.

Yüzün şekli, kemik yapısı en önemli etkendi.
  • reyals  (22.02.15 13:53:41) 
genelde olay gözlerde bitiyor.


  • ismail yk  (22.02.15 14:01:23) 
Bugün fotojeniksem yarın değilim mesela ben bunun neresi simetrik


  • indescribable  (22.02.15 14:04:33) 
Indescribable, insanlar genelde kendilerini fotojenik bulmazlar zaten, o farkli bir durum.

Bunu yakın cevrendekilere soracaksin sen, belki de fotojeniksindir.
  • fraise  (22.02.15 14:07:20) 
Genelde bazı kızlarda görüyorum hep aynı açıdan resim çekiliyor, ama karşıdan bakıyorsun mesela kızın burnu bir garip, o garipliği bertaraf etmek için bir açı yakalamış o açıdan çekiliyor resimleri. İşte bunlar hep Amerika'nın oyunları.


  • opethian  (22.02.15 15:21:49) 
Normalde güzel/yakışıklıysa insan, hangi açıdan çekersen çek fotoda da aynı şekilde çıkıyor.


  • mandalina kokusu  (22.02.15 15:23:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.